Благодійний фонд “Небайдужі серця” надав допомогу Житомирському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів






Пресс-релиз.
Небайдужі серця
Добавил: Якутский Владимир
16-12-2014, 18:10:15
Публикация №_17606

Благодійний фонд “Небайдужі серця” надав допомогу Житомирському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів
Прикрі події, що трапилися у нашій державі, об`єднали українські серця. І можна сміло стверджувати, що українці небайдуже ставляться до проблем один одного. Взаємодопомога один одному - це найкращий прояв любові. І неабияка роль тут належить благодійним фондам та волонтерам.
Належну допомогу українцям надає сьогодні благодійний фонд “Небайдужі серця”, що знаходиться у м. Київ, акумулюючи грошову та гуманітарну допомогу. Благодійний фонд “Небайдужі серця” на постійній основі реалізує програми «Захисти країну», «Поверни добро», «Здорова нація». Так в рамках програми «Поверни добро» фонд займається вирішенням важливих завдань в соціальній сфері, зокрема намагається покращити життєдіяльність людей з фізичними та розумовими вадами.
Сьогодні частково захистом інвалідів займаються державні установи. Та цієї допомоги недостатньо. Тому благодійний фонд “Небайдужі серця” надає матеріальну допомогу інвалідам. Зокрема фонд допоміг обласному центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що знаходиться у м. Житомирі. У центрі реабілітації дітей-інвалідів проживає близько 60 діточок з вадами здоров’я. Дитяча інвалідність, нажаль, це вирок. Тому, варто намагатися сприймати дану проблему не лише в площині констатації факту, а докладати чимало зусиль щодо її вирішення. Такий крок сприятиме тому, щоб зробити майбутнє дитини-інваліда перспективним.
Благодійний фонд “Небайдужі серця” отримав запит щодо до допомоги даному реабілітаційному центру, тому відгукнувся на прохання. Житомирський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів відвідали волонтери, а сама установа отримала безоплатну благодійну допомогу, а саме: бензокосілку, пінопласт (300 км.м), лінолеум (200 кв.м). Таким чином, своєю діяльністю фонд “Небайдужі серця” привертає увагу суспільства що до проблем у житті, розвитку, освіти, соціалізації дітей-інвалідів з ментальними та фізичними проблемами, максимально ефективно допомогаючи дітям-інвалідам.
Благодійний фонд “Небайдужі серця” і надалі сприятиме тим, хто потребує піклування та турботи. Закликаємо усіх небайдужих до спільної справи. Намагайтеся і ви активізувати свою участь у реабілітації дітей-інвалідів. Приєднуйтесь до програм благодійного фонду «Небайдужі серця», аби спільними зусиллями допомогти тим, хто цього потребує!






Опубликовано в таких рубриках:
- Благотворительность. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,040951 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Небайдужі серця благодійність Лондонский марафон Сектор Объединения благотворительность