Не будьмо байдужими, бо ми українці!






Статья.
благотворительность
Добавил: Якутский Владимир Павлович
22-11-2014, 03:55:27
Публикация №_17532

Не будьмо байдужими, бо ми українці!
Люди намагаються працювати для суспільства, усуваючи нагальні проблеми сьогодення. Це численні потреби економічного характеру, підтримка дітей та молоді, соціальні потреби, розвиток громадянського суспільства. З цією метою створюються благодійні фонди. Сьогодні будь-який такий фонд – це акт вираження доброї волі людини щодо послідовної стратегії соціального розвитку суспільства.

На цьому етапі досить актуальні освітні програми та проекти щодо профілактики здорового способу життя. Усі вони спрямовані на зміцнення та покращення здоров’я людей. Працівники таких організацій створюють усі необхідні умови щодо рівня соціального та медичного забезпечення населення.
Досить вагома і гуманітарна допомога. Її надають соціально вразливим прошаркам населення. Це різні товари та послуги. Справа в тому, що вони покращують рівень життя та здоров’я, певним чином забезпечуючи рівень економічного добробуту усіх соціальних груп. Наступний стратегічний напрямок – популяризація здорового способу життя. Він передбачає реалізацію просвітницьких, соціальних та екологічних програм, направлених не лише на підвищення відповідного ставлення до навколишнього середовища, а й їх створення з метою підвищення громадської обізнаності.
Одним з таких благодійних фондів, який підтримує усі вищевказані стратегічні напрямки є Міжнародний фонд “Небайдужі серця”. Він створений у м. Києві навесні 2014 року. Мета організації – усунення причин соціальних потреб в українському суспільстві.
Сьогодні діяльність благодійного фонду “Небайдужі серця” пов’язана із роботою державних органів законодавчої та виконавчої влади різних рівнів. На даний момент розроблена програма фонду. Незважаючи на те, що вона довгострокова, вже вдалося набрати обертів у її реалізації. Так, зокрема, у даний момент робота фонду направлена на втілення у життя таких програм як “Зроби добро’, “Захисти країну” та “Здорова нація”.
Принципи роботи Міжнародного благодійного фонду “Небайдужі серця” полягають у прозорості, ефективності, професіоналізмі, результативності, незалежності. Це свідчить про те, що усі проекти нашого фонду відкриті для суспільства на всіх етапах їх реалізації – від прийняття самих рішень до підведення підсумків роботи. У нашій діяльності відсутні кон’юктурні та популістські мотиви у прийнятті рішень, професіоналізм стосується виконання та координації всієї роботи. Він свідчить про досягнення поставлених цілей. Кінцевий результат такої роботи – максимально можливий соціальний ефект, що виникає в результаті вкладення сил та засобів на основі об’єднання власних та партнерських зусиль.
Сьогодні ми з гордістю прийняли запит до співпраці від багатьох закладів України. Наша спільна діяльність направлена на покращення навчання тих, хто залишився без батьківської опіки та з обмеженими фізичними та розумовими вадами. Тому, діяльність фонду пов’язана зі збором коштів. Вони необхідні для тих, хто має різноманітні форми захворювання ДЦП, лейкемію, гепатит та інші хвороби. Ми завжди допомагаємо дітям з інтернату, підтримуємо малозабезпечені сім’ї з тяжкою долею, неодноразово намагаємося приймати участь у підтримці культури регіонів України, сприяючи їх інтеграції в загальнокультурний простір. Отже, зібрані кошти використовуються за призначенням.
Неабияка увага приділяється творчому потенціалу місцевих співтовариств, підвищенню інтелектуального рівня населення. Ми відкриті для суспільства, один для одного, партнерства та реалізації нових ідей. Кожен, хто має намір допомогти, може в будь-який момент зажадати звіт і такий йому буде надано.
Міжнародний благодійний фонд “Небайдужі серця” працює для людей. Ми не байдужі до людської біди та болю. На даний момент фонд фінансує всеукраїнську програму “Захисти країну” з метою покращення життя бійців у гарячих точках АТО. Для нас, як і для будь-якого українця важливе майбутнє нашої держави.
Благодійний фонд “Небайдужі серця” закликає усіх небайдужих сприяти усуванню причин актуальних громадських проблем. Разом ми зможемо досягти максимального результату, усунувши не лише наслідки, а й причини самих проблем. Це свого роду соціальна справедливість. Ми люди нового покоління, які здатні потурбуватися про суспільне благо, бути свідомими та відповідальними за благо держави та суспільства. Таким чином ми разом допоможемо людям, отримаємо задоволення від досягнутих успіхів. Не залишайтеся у стороні людської біди, давайте разом об’єднаємо наші зусилля, підтримавши ті прошарки населення, які сьогодні потребують допомоги. Оскільки для нас найголовніше - здорові та щасливі люди в процвітаючий та незалежній країні.






Опубликовано в таких рубриках:
- Благотворительность. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,031007 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
благотворительность помощь Лондонский марафон Сектор Объединения Небайдужі серця