Як вибирати зошити






Статья.
зошити
Добавил: Кир Родионович Борисов
02-02-2014, 01:11:30
Публикация №_15272

Як вибирати зошити
Пам’ятаєте: «На столі лежать зошити малі…». Так от від того, з чого зроблені ці самі «зошити», залежить не тільки бажання в них писати, а й перш за все здоров’я дитини. І, аби Ваш школярик з задоволенням брав до рук зошити, та й ще зберіг зір, батькам треба добре знати, як правильно їх обирати.

Зараз в Україні виробляють багато канцелярського приладдя. І, звичайно зошити – чи не найнеобхідніші з них. Тому обирати треба лише ті, які виготовленні з додержанням вимог ДСТУ. Достатньо знайти надійне виробництво, як наприклад Видавництво "Поділля", ось їхні зошити http://podillya.com.ua/зошити/ , аби дізнатися на яких учнівських зошитах зупинити свій вибір.

Адже тут Вам розкажуть не тільки про історію виникнення найголовнішого предмета шкільного портфеля, а й дадуть поради, як зберегти зорове здоров’я його власника.

Перш за все треба звернути увагу, з якого паперу складається блок зошиту. Палітурка зошита може бути дуже привабливою, а всередині - сірі, тонкі або глянцеві листки. Корисний для зору папір має бути матово-білим, з фіолетовою, темно-синьою або сірою ліновкою.

Особливо треба звернути увагу на зошити для молодших школярів. Коса лінія на лицьовій та зворотній стороні аркуша має співпадати. Це свідчить про якісний друк.

Виробництво зошитів передбачає використання оцинкованих, аби вони не іржавіли, скріпок. Також треба звернути увагу на те, що би кути на зошитах були закруглені, та й сама обгортка твердішою за решту листків.

Батькам треба знати, що ГОСТ передбачає на обкладинках друкувати лише корисну в навчанні інформацію. Зошити можуть бути яскраві, але не кричущі. Також, купуючи зошити оптом, зверніть увагу, чи завжди треба вибирати зошити з великою кількістю аркушів. Адже найчастіше вони не списуються навіть на третину, а шкільний ранець, і без того досить не легкий, набирає ще більшу вагу.

Крім того, обираючи зошит, подивіться, чи є в нім поля. Адже чи варто витрачати час на їх креслення, коли можна придбати товар з вже надрукованою червоною вертикальною лінійкою.

Взагалі зошити сьогодні виробляють не тільки для школярів, та студентів, а й офісні. Та головні вимоги для всіх паперових товарів однакові. Тому якщо Ви бажаєте мати справді якісні культтовари з паперу, завжди шукайте на зворотній стороні обкладинки чотириобов’язкові літери - «ДСТУ» або «ГОСТ».






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,045882 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
зошити зошити оптом социальные сети носители английского языка курсы английского в москве Вузы Солнечногорска обучение