Стратегія і тактика шахового керівництва






Статья.
шахматы
Добавил: Ольга Костюк
16-08-2012, 07:45:04
Публикация №_6739

Стратегія і тактика шахового керівництва
Шахи є однією з найстаріших і найбільш складних ігор в світі. Хоча будь-яка людина може навчитися грати, вона вимагає особливого роду вміння. Часто потрібні роки практики і вивчення, щоб мати можливість досягти успіху у вигляді завчасного планування, що шахіст повинен зробити, щоб виграти партію.
Основи стратегії

У будь-якій шаховій партії необхідно зробити три речі: захищати, захоплювати ворожі частини, і захопити короля суперника. Для цього вам необхідно мати спільну стратегію, в якій ви завжди думаєте наперед. Спробуйте залишатися два-три ходи вперед свого противника.

Основи тактики

Є також кілька загальних порад, яким Ви повинні слідувати. Зробіть свій перший хід з розумом, так щоб гра йшла по вашому стилю. Ходити другим у шахи завжди є перевагою. Витратьте час, щоб побудувати свою стратегію. Щоб захистити короля, треба спробувати контролювати центр дошки. Таким чином, у вас будуть фігури, які зможуть атакувати або захищати в будь-якому місці.

Тактики і стратегії для відкриття

Коли є можливість, спробуйте піти другим у грі. Розглянемо ваші перші кроки ретельно. У першій фазі гри, ви повинні розмістити фігури на дошці найкращим чином, тобто так, щоб вони мали можливість вільно переміщатися і одночасно захищати короля. Це означає, що оточуючі короля пішаки повинні вільно рухатися по дошці, без обмежень. Ви повинні пам`ятати, що на ранніх стадіях гри недобре обмінювати туру на офіцерів.
Саме тому, якщо купить шахматы http://shkura.com.ua/ru/24-derevyannye-schahmaty , то можна практикуватись у цьому.
Тактики і стратегії для ближньої ігри

Середня фаза починається, коли ви починаєте по-справжньому атакувати противника після отримання переваги. Коли ви дійдете до цієї частини, з`явиться набагато більше простору, і ви почнете реагувати на рухи противника більшою мірою. Не бійтеся пожертвувати значними постатями, якщо вони можуть залучити вас в ідеальне місце, щоб закінчити гру. Якщо ви можете обміняти офіцера або туру за пішака, ви б отримали велику перевагу. Велике рух називається "подвійний загрозою", в якому одна шахова фігура використовується для загрози двох фігур суперника. Інший хід називається "висновок", коли одна з важливих фігур противника знаходиться під загрозою, а інша знаходиться в нападі.
Я
Тактика і стратегія: Кінець гри

Останній етап, коли хтось бере короля противника. Якщо ви зробили все правильно, ви повинні бути в змозі поставити мат. До цього часу ви повинні захопити багато фігур противника, в тому числі королеву, яка є найбільшою перешкодою. Ви повинні поставити короля противника в кут, так щоб інші фігури не змогли його захистити. Якщо ви можете монополізувати короля, ви перемагаєте, і ось у чому вся суть гри.
Купить шахматы Киев (http://shkura.com.ua/ru/24-derevyannye-schahmaty)






Опубликовано в таких рубриках:
- Спорт. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,082791 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
шахматы купить шахматы олимпиада спортивный маркетинг