Шахи для самовдосконалення






Статья.
шахматы
Добавил: Ольга Костюк
16-08-2012, 07:38:53
Публикация №_6735

Шахи для самовдосконалення
Шахи по-різному описуються як наука, мистецтво і спорт. Вони мають силу того, що повністю вільні від елементів успіху: результат кожної гри повністю залежить від майстерності гравців. Дитина, яка грає в шахи, скоро дізнається, що вона не може звинуватити в програші нікого, крім себе.
Шахи і наука. Шахи розвиває наукове мислення. Ви самі вирішуєте, на гіпотезі, а потім зробити свій хід і протестувати його.

Шахи і технології. Як шахісти робити під час гри? Так само, як комп`ютери, вони займаються пошуком кращих ходів в обмежену кількість часу.

Шахи і математика. Вам не потрібно бути генієм, щоб з`ясувати це. Ви використовуєте вашу голову для розрахунку, а не якусь машину.

Шахи і наукові дослідження. У житті важливо знати, як знайти, організувати і використовувати безмежну кількість інформації. Шахи дає прекрасний приклад і можливість зробити це.

Шахи і психологія. Шахи - це випробування терпіння, нервів, сили волі і концентрації. Це підвищує вашу здатність спілкуватися з іншими людьми.

Шахи і поліпшення успішності. З усіх цих причин, згаданих Вище і багатьом іншим, шахи дітям краще в школі і, отже, мають більше шансів на успіх у житті.
Шахи відкривають світ для вас. Ви не повинні бути Високого рангу гравця ввести великі важливі змагання. Навіть турнірів, таких як Відкритий чемпіонат США і World Open вітати гравців усіх сил.

Шахи дозволяють познайомитися з багатьма цікавими людьми. Ви зробите довічні дружні відносини з співрозмовниками з шахів. Для цього Вам просто необхідно купить шахматы http://shkura.com.ua/ru/24-derevyannye-schahmaty .
Шахи - це дешево. Вам не потрібна велика уява обладнання грати в шахи. Насправді, все, що вам може знадобитися - це ваш комп`ютер і більше нічого!

Шахи - це весело! Чувак, це не просто ще одна з тих настільних ігор. Гра в шахи ніколи не повторюється, а значить, Ви створюєте все нові і нові ідеї кожній грі. Вона ніколи не набридає.
Купить шахматы Киев (http://shkura.com.ua/ru/24-derevyannye-schahmaty)






Опубликовано в таких рубриках:
- Спорт. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,066422 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
шахматы купить шахматы Point Оптимизм.Ру олимпиада