Наукові семінари від "Веселої науки" на весняних канікулах






Анонс.
весела наука
Добавил: Весела наука
07-03-2011, 23:50:26
Публикация №_594

Лабораторія наукових розваг «Весела наука» пропонує молодшим школярам відвідати протягом весняних канікул незвичайні наукові семінари , що надихатимуть дітей на успішне закінчення навчального року.
Щодня з 21 по 27 березня о 12 годині в клубі інтелектуального дозвілля «Розумна ресторація» ( м. Київ, вул. Пушкінська, 9а) проходитимуть зібрання молодих дослідників віком від 6 до 12 років, які під керівництвом Веселого вченого розкриватимуть секрети Природи.

Лабораторія наукових розваг «Весела наука» http://www.veselanauka.com пропонує молодшим школярам відвідати протягом весняних канікул незвичайні наукові семінари , що надихатимуть дітей на успішне закінчення навчального року.

Щодня з 21 по 27 березня о 12 годині в клубі інтелектуального дозвілля «Розумна ресторація» проходитимуть зібрання молодих дослідників віком від 6 до 12 років, які під керівництвом Веселого вченого розкриватимуть секрети Природи.

  • 21 березня - хімічні ігри з кольоровими перетвореннями на семінарі «Райдуга в пробірці». Діти дізнаються секрети таємних чорнил; спробують створити рідини, що змінюють колір; навчаться відрізняти справжні продукти від підробних.
  • 22 березня – «Багатомірний світ» - найулюбленіший семінар дітей до 10 років про «довгі молекули» - полімери. Адже в цей день вони власними руками створюють неймовірні тягнучки - липучки – лизуни, розчиняють стаканчики та тестують дитячі підгузки.
  • 23 березня – незвичайні досліди з харчовими продуктами, що дивували навіть батьків, на семінарі «Хімія на кухні»: молочні калейдоскопи, вибухові суміші та апельсинові феєрверки.
  • 24 березня - «Професор Кулька» розкаже, які фізичні закони та хімічні властивості може нам продемонструвати звичайна повітряна кулька. На додаток діти пізнають ази твістингу -змайструють іграшку з надувних кульок.
  • 25 березня – продовжуємо досліджувати кухню на семінарі «Фізика на кухні»: як просунути яйце у пляшку, створити з яйця підводний човен та міцний міст, а з ізюму - підводний ліфт. Також діти зрозуміють причини екологічних катастроф, що відбуваються у морях, на прикладі башти щільностей.
  • 26-27 березня – ми досліджуватимемо, що об`єднує світлячків, скорпіонів, шпіонську ручку та галогенну лампочку. Виявляється, що загадкове явище ЛЮМІНЕСЦЕНЦІЇ - тобто здатності світитися без наявності тепла. Про її види та практичне застосування дізнаємося на НАЙТЕМНІШОМУ семінарі «Таємниці сяяння».

Щоб потрапити на заняття, бажано попередньо зарезервувати місце за тел. 353-28-68, 099-642-25-30 або на сайті (http://www.veselanauka.com/ua/contacts) , оскільки кількість місць обмежена. 

Заняття триває 1 год, коштує 75 грн за дитину. Батьки можуть бути присутніми.
Місце зустрічі – клуб інтелектуального дозвілля «Розумна ресторація» (м. Театральна, вул. Пушкінська, 9а).







Опубликовано в таких рубриках:
- Образование. - Развлечения. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,049128 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
весела наука киев aiesec Высшее образование в Чехии Британская международная школа