Карпати – грибний сезон






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Галя
06-03-2012, 23:53:03
Публикация №_4618

Карпати – грибний сезон
Карпатський край – надзвичайно багатий. Тут і могутні ліси, і стрімкі ріки, і мальовничі полонини, і величні гори. Сама природа потурбувалась про те, щоб ця місцевість не потребувала нічого чужого, а мала усе, що їй потрібно.
Надзвичайно цінними є дари карпатської природи для людей. І мешканці Карпат, і приїжджі мають можливість сповна насолодитися перебуванням серед недоторканої природи і її плодами. А плоди тут – щедрі і дуже смачні. Особливою гордістю карпатського краю є ягоди та гриби.
Якщо Вас цікавить приємний і спокійний відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ , тоді Вам просто необхідно зайнятись такою корисною справою, як збирання грибів. Грибів у Карпатах – надзвичайно багато. В загальному, їх налічується близько 200 видів. Особливо ціняться місцевими білі гриби. Хоча лисички, підосичники, корбани та інші теж тут дуже полюбляють.
Грибний сезон в Карпатах розпочинається в кінці липня. Найбільший врожай грибів можна зібрати після тривалих теплих дощів. Тоді навіть звичайний турист зможе зібрати близько трьох сотень грибів за одну лише годину!
Гриби в горах ростуть повсюди. Їх можна збирати не тільки в лісі під деревами чи на пеньках, але і при дорозі, стежці, навіть біля хати. Однак, найбільший грибний врожай можна зібрати з так званих грибовиськ – місць, де їх росте найбільше. Такі місця у кожного грибника – свої. Вони бережуть їх місцезнаходження у таємниці. Однак їх є так багато, що кожен турист зможе знайти для себе своє власне грибовисько і з року в рік збирати тут свій врожай.
Відпочинок в Карпатах (http://shale-flery.com.ua/uk/) – це завжди цікаво. А якщо він ще й поєднаний із збором грибів, тоді задоволення Вам просто не уникнути. І чим більше зібрано грибів, тим більше задоволення Ви отримаєте!






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,027069 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Truskavec