Рафтинг в Карпатах






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Галя
06-03-2012, 23:48:32
Публикация №_4617

Рафтинг в Карпатах
Туризм в Карпатах з кожним роком набуває все більшої популярності. Сюди в будь-яку пору року приїжджають туристи з різних регіонів України і не тільки. Кожен в карпатських горах може знайти собі близьке по духу заняття.
Особливо, якщо мова йде про активний відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ .
Активно проводити час в Карпатах кожному до снаги. Треба лише вибрати той чи інший вид відпочинку і налаштуватися на позитивні емоції. Якщо Вас приваблює швидкість і водна стихія, тоді рафтинг – це саме те, що принесе Вам найбільше вражень.
Рафтинг у Карпатах – порівняно новий вид активного відпочинку, але на популярність цього заняття цей факт аж ніяк не впливає. Охочих спробувати свої сили і відчути шалений вибух адреналіну – більш, ніж достатньо. Кожен, хто хоча б раз спробував здійснити сплав по гірських річках, раз і назавжди стане прихильником рафтингу.
Пік активності занять з рафтингу припадає на початок весни, коли стрімко тане сніг і гірські ріки переповнені водою, яка стрімголов несеться крізь величезну кількість порогів та водоспадів. Найбільше емоцій у такому нелегкому катанні Вам гарантують три ріки – Білий Черемош, Чорний Черемош та Прут.
Чорний Черемош – менш складний для рафтингу. Такий відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ слід обирати тим, хто тільки недавно зацікавився цим екстримальним заняттям. А той, хто не вважає себе новачком у даному виді спорту, може випробувати себе у протистоянні з бурхливими водами Білого Черемошу. Стрімкі спуски, круті повороти, несподівані траси з різкими зливами, дика природа – все це приготувала для Вас ця ріка навесні. Найбільш відважних чекає складне протистояння із найскладнішими порогами та стрімкими водами Прута.
Приїжджаючи на відпочинок до Карпат, не варто нудьгувати. Тут на Вас чекає безліч пригод, а головне – незабутні враження і звільнення від тягаря міської метушні.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,031243 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Truskavec