Скелі Довбуша






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Галя
06-03-2012, 23:30:20
Публикация №_4616

Скелі Довбуша Фото не доступно!
Карпати таять у собі безліч таємниць і загадок. Вони овіяні духом історичності та містики. Кількість легенд та переказів тут просто величезна. Важко розмежувати, що серед усього сказаного чи побаченого є вигадкою, а що – правдою.
Вирішивши провести свій відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ , Ви зможете власноруч доторкнутись до цих таємниць. Якщо це Ваша перша подорож, то рекомендуємо Вам обов’язково відправитись на екскурсію до Скель Довбуша.
Під Скелями Довбуша мають на увазі скельно-печерний комплекс, що знаходиться в Івано-Франківській області поблизу с. Бубнища. Цей комплекс являє собою скелясті кам’яні виступи, висота яких сягає близько 80 метрів. Вони простягаються із заходу на схід більше, ніж на один кілометр. Розташовуються скелі посеред смерекового та букового лісів.
Таке вдале розташування печер та наявність у ній потаємних ходів не могло залишить осторонь від історичних подій. Тут ще з древніх часів проживали люди. Однак найбільш відомим місце стало після того, як тут оселився один з найвідоміших опришків – Олекса Довбуш. Говорять, що це була людина надзвичайної сили з надлюдськими можливостями. Нібито сам Довбуш власноруч збудував частину скель та підземних ходів, в яких і переховувався. Саме на честь нього і був названий цей скелястий комплекс.
Та Скелі Добуша манили не тільки його одного. Сюди приходили багато визначних українців, щоб помилуватися цією пам’яткою. Серед них і Іван франко, і Михайло Грушевський, і командири повстанського руху…
Більше про цю чудову місцевість Вам розкаже екскурсовод, який знає усі легенди і перекази, що стосуються Скель. Ви також зможете відвідати деякі печери та музей славетного Олекси. Якби би там не було, а відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ без відвідин цієї пам’ятки природи буде неповним, тому обов’язково включіть у свій екскурсійний маршрут Скелі Довбуша.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,036505 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах