Екзотична фотографія






Статья.
арт фотограф
Добавил: Катя
24-03-2012, 04:45:27
Публикация №_5010

Екзотична фотографія
Для більшості людей фотомистецтво обмежується лише зйомкою людей та пейзажів. Традиційно. статично, без будь-яких незвичайних ефектів. Але насправді традиційна фотографія – лише маленька частина того, що називають мистецтвом фотографії. Насправді ж більшість фотомитців намагаються зробити свої роботи якомога креативнішими і оригінальнішими, додати в них динаміки. І для того, щоб вразити поціновувачів фотографії, митці вдаються до експериментів.
Екзотична фотографія – жанр, що набуває останнім часом шаленої популярності. Головною причиною цього є те, що в цьому жанрі арт фотограф http://moya.in.ua/gallery/art/ може повністю розкрити свій талант, показати своє вміння і виразити свій авторський погляд бачення певного предмету чи явища. Скандальність, емоційність, неординарність – особливості екзотичної фотографії. Щоб світлина викликала в глядачів амбівалентні емоції фотограф вдається до найсміливіших експериментів. Фото на сміттєзвалищі моделей, одягнених в колекції відомих дизайнерів – легко! Репортажна зйомка під час масових заворушень – будь-ласка. Межі фантазій митця просто не існує, навіть здавалось би звичайні на перший погляд речі під прицілом об’єктиву камери перетворюються в неординарні і небачені до того.
Жанр екзотичної фотозйомки помалу набуває популярності в Україні. Сьогодні багато українських фотографів починають експериментувати з локаціями і образами, намагаються зробити свої роботи більш цікавими. І хоча цей жанр зйомки в країні лише розвивається, сучасні фотомитці України вже досягли певних успіхів. Їх роботи демонструються на багатьох відомих закордонних виставках і мають схвальні відгуки багатьох відомих критиків. Основною особливістю українських митців є те, що неважливо в якому місці зробив свою світлину фотограф Івано-Франківськ (http://moya.in.ua/) чи Токіо – вона у будь-якому випадку стане передачею його внутрішнього протесту проти буденності і сірості, і покаже світ яким він є насправді.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035328 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
арт фотограф фотограф Івано-Франківськ