Пейзажна зйомка






Статья.
арт фотограф
Добавил: Катя
24-03-2012, 04:45:05
Публикация №_5008

Пейзажна зйомка Фото не доступно!
Одним із найпоширеніших жанрів фотозйомки є пейзажна, адже в ній автор має найбільше можливостей проявити себе як митець, майстер фотозйомки. Використовуючи різну техніку, а також програмне забезпечення, він здатен надати звичайному ландшафту чи природному явищу певного настрою, емоційної забарвленості. Природа на кожній світлині буде не тільки засобом створення витвору мистецтва, але й своєрідним відображенням душевного стану автора, його емоцій і переживань.
Але для того, щоб передати на світлині красивий пейзаж, наповнений внутрішньою динамікою, потрібно докласти багатьох зусиль. Далеко не кожен арт фотограф http://moya.in.ua/gallery/art/ , який береться за зйомку пейзажів, може створити справжній фото шедевр. Для цього потрібно мати не тільки талант і мистецьке бачення навколишнього світу, але й знати про певні особливості натурної зйомки. Справжній професіонал повинен вміти підбирати час для зйомки, знати за якого освітлення фото буде ідеальним і яку техніку використовувати для різного часу дня. До того ж, щоб стати майстром пейзажної зйомки потрібно зробити не одну сотню однакових кадрів, щоб навчитись знімати правильно і красиво майже з першого разу. Такого вміння немає ніхто, воно приходить до митця з часом, коли він набуває певного досвіду.
Фотограф0пейзажист постійно перебуває у пошуках ідеального тла для зйомки. Він постійно подорожує, знімаючи природу різних місць і країн. Не має значення в якому місті робить світлини фотограф Івано-Франківськ (http://moya.in.ua/) чи Неаполь – в кожному з них митець прагне відшукати природу, яка б якнайкраще відображала його внутрішні відчуття і настрій. Кожен майстер прагне передати своїми роботами свої погляди, показати у звичних для всіх речах щось неповторне і нове.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,040305 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
арт фотограф фотограф Івано-Франківськ фотограф Львів