Мертве озеро по-карпатськи






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Мария
21-03-2012, 17:12:10
Публикация №_4943

Мертве озеро по-карпатськи Фото не доступно!
У світі існує безліч цікавих та неординарних місць, які дивують та зачаровують не одне покоління туристів. Їх відвідують люди з інших країн і навіть континентів, та залишають на згадку не одне прекрасне фото. Має такі місця і наша країна. Зокрема, користується величезною популярністю красиве і таємниче Мертве озеро поблизу р. Кам’янки у Сколівському районі Львівської області.
Слава про це озеро лунає не тільки по всій Україні, а й далеко за її межами. Відоме воно під різними назвами, зокрема його називають Журавлиним, а також Морським Оком. Воно утворилось внаслідок зсуву порід, який перекрив русло невеликого потоку. Відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ точно запам’ятається після відвідин цього загадкового місця. Особливістю цього озера є непроглядно-чорна вода, яка приховує багато таємниць. Незважаючи на те, що оточене Журавлине озеро прадавнім лісом і чудесною природою, тут рідко коли там почуєш присутність звірини.
Посередині водойми розташованій острів, який справляє неабияке враження на відвідувачів. Дзеркальна поверхня води відбиває навколишню природу, і часом погляд не завжди вловлює різницю між справжнім лісом та відбиттям. На протилежному боці Мертвого озера є прекрасний майданчик, де можна зробити привал. Відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ на березі цієї водойми має всі похідні умови для ночівлі.
Якщо Ви ніколи раніше не відвідували Журавлине озеро, варто виправити цю помилку. Озеро має багато підтоплених дерев, які таємничо-романтично похитують вцілілими кронами. Чудова природа, різнокольорові мохи, які оточують водойму з усіх боків і цілковита тиша створюють неповторне враження, та роблять Ваш відпочинок в Карпатах прекрасним та незабутнім.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048376 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Truskavec отдых в трускавце