Екстремальна зйомка






Статья.
професійний фотограф
Добавил: Катя
20-03-2012, 23:02:29
Публикация №_4901

Екстремальна зйомка
Ви неординарна особистість? Любите змінюватись і не боїтеся експериментувати? Тоді і Ваші фото повинні вражати своєю яскравістю! Адже нестандартність особистості повинна відображатись у креативних фото, які вражатимуть інших своєю сміливістю, оригінальними ідеями, соковитими образами. Хто як не професійний фотомитець здатен якнайкраще втілити такі ідеї в життя?
Екстремальна зйомка – жанр, що набув популярності останнім часом. На нього погоджуються не тільки професійні моделі, але й сміливі люди, яким набрид традиційний підхід до фотозйомки, і вони прагнуть розкрити свій характер на світлинах, чи повністю перевтілитись у незвичайний образ. Сьогодні послуги фотографа http://moya.in.ua/ , що робить екстремальні і неформальні світлини цінуються буквально на вагу золота. Незважаючи на популярність жанру, мало хто наважується на такий вид зйомки, оскільки екстремальні фото вимагають від їх автора надзвичайної професійної майстерності, безстрашності, і, найголовніше, креативності і новаторського підходу у організації фотосету. Зйомка зі зміями чи павуками? Під водою? Серед гір? Під дощем? На снігу з босими моделями у купальниках? Серед купи сміття? Професійний фотограф (http://moya.in.ua/) зробить все, щоби фото відрізнялись нестандартністю.
Але не тільки фотограф повинен бути готовим до експериментів, але й модель, що бере участь у зйомці, повинна бути готовою до всього. Адже найчастіше вона й сама до кінця не знає, яким буде процес зйомки – доведеться пірнати у холодну воду чи навпаки, знемагати під пекучим сонцем в хутрі з футуристичним макіяжем. Неприродні пози, робота з небезпечними тваринами і рослинами – на таке відважаться лише найсміливіші і справжні фанати фотомистецтва, які прагнуть стати частиною оригінальної фото картини.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048675 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
професійний фотограф послуги фотографа