Підготовка до фотосесії






Статья.
професійний фотограф
Добавил: Катя
20-03-2012, 17:20:07
Публикация №_4899

Фото не доступно!
Красиві фото – мрія кожної людини. Всі хочуть виглядати на фото привабливими, незвичними і яскравими. Професійна фотозйомка – перший крок до здійснення такої мрії. Адже фотограф-професіонал добре знає, як зробити правильно зробити фото, щоб людина на них виглядала природно і красиво, приховавши всі недоліки фігури і підкресливши «сильні» сторони. Тому сьогодні дуже багато людей замовляють професійні фотосесії різного плану – студійні, на локаціях, комбіновані і т.д.

Але замовити послуги фотографа http://moya.in.ua/ – це лише початок справи, адже якісні фото залежать не тільки від вміння майстра, але й від самої людини, її поведінки, зовнішнього вигляду. Жодна комп’ютерна програма не здатна зробити фото ідеальними, вона лише коректує незначні недоліки освітлення чи зовнішнього вигляду людини. Тому, якщо Ви бажаєте мати вдалі і красиві фото, доведеться добре попрацювати в процесі зйомки і дотримуватись декількох дуже важливих порад.
По-перше – здоровий сон перед фотосесією. Ясний погляд, свіже обличчя – все це важливі умови прекрасних фото, тому дуже важливо добре виспатися перед зйомкою і не вживати великої кількості води і алкоголю, щоб уникнути появи мішків та синців під очима. По-друге – поміркованість. Більшість людей в гонитві за ідеальним зовнішнім виглядом на фото починають виснажувати себе фізичними вправами і дієтами, які не приносять великої користі, а лише шкодять організмові. Насправді справжній професійний фотограф (http://moya.in.ua/) добре знає як правильно приховати всі недоліки фігури за допомогою правильної постановки пози, світлі і одягу, тому не потрібно перейматись такими дрібницями і виснажувати свій організм. По-третє – ніякого макіяжу – в процесі зйомки Ви будете змінювати багато образів, тому макіяж зроблять професійні візажисти під керівництвом фотографа. По-четверте одяг – на зйомки варто взяти з десяток різних комплектів одягу, або вибрати декілька разом з фотографом. Не варто занадто експериментувати з блискітками, стразами, рюшами – такий одяг не завжди гарно дивиться в кадрі. Тому ідеальним варіантом в таких випадках буде співпраця з стилістом, який підбере одяг відповідно до кожного образу.
і найголовніша порада всім, хто наважився на професійну фотосесію – будьте розкутими і готовими експериментувати! Тільки в співпраці з фотографом, Ви отримаєте яскраві і креативні фото, які будуть радувати Вас на протязі усього життя!






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,152788 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
професійний фотограф послуги фотографа Фотосесія у Львові