Мистецтво бути фотографом






Статья.
фотограф ціни
Добавил: Катя
14-03-2012, 23:51:12
Публикация №_4764

Мистецтво бути фотографом
Чи багато Ви знаєте професій, для роботи в яких потрібно подорожувати, відвідувати цікаві заходи і вечірки, бувати на показах мод, працювати з зірками і видатними діячами різних сфер життя? Однією з таких є фотограф – людина, яка здатна буквально зупинити час, закарбувавши кожну мит життя на папері. Це не просто аматор з «мильницею» чи айфоном у руках, який робить знімки усього підряд, це професіонал, який досконало володіє своїм ремеслом.
Дуже багато людей думає, що мистецтво фотографувати надзвичайно легко. І кожен фотограф ціни http://moya.in.ua/tsini/ знімків якого доволі високі, практично нічого не робить. Але це не так.
Створення шедеврів на папері – ось головне завдання кожного фотографа. Митець не просто передає побачене ним зображення, а творчо переосмислює звичні для всіх речі, намагається побачити у них щось нове і відтворити це на знімкові. Для того, щоб створити надзвичайний шедевр потрібно пройти довгий шлях навчання і вдосконалення своєї майстерності. Адже ніхто одразу не знає як правильно встановити світло на майданчику, як правильно вибудувати композицію кадру – цьому потрібно доволі довго вчитись і не боятись помилятись. Інколи для того щоб отримати один вдалий знімок, потрібно зробити декілька тисяч кадрів, які для пересічної людини здаватимуться однаковими.
Крім того не варто забувати і про те, що справжній фотограф повинен вміти працювати з багатьма допоміжними комп’ютерними програмами, які він використовуватиме у своїй роботі. Цьому також потрібно вчитись. Також треба не забувати про постійне вдосконалення свої вмінь – потрібно брати майстер-класи у відомих митців фотографії, освоювати нову манеру зйомки, вивчати нові тенденції у фотографії.
Головне у мистецтві бути фотографом – це не забувати, що справжнім митцем є не той фотограф ціни http://moya.in.ua/tsini/ фотографій якого надзвичайно високі, а митець роботи якого користуються популярністю серед людей.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,040426 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
фотограф ціни Фотосесія у Львові