Як визначити вартість монети






Статья.
нумизматика
Добавил: Кир Родионович Борисов
14-11-2015, 21:32:41
Публикация №_19122

Як визначити вартість монети
Майже кожна людина хоч раз у житті стикається з питанням вартості монет або нагород. Колекціонери - бажаючи позбутися подвійних екземплярів, а звичайні люди - знаходячи старі монети або медалі у себе вдома цікавляться скільки вони можуть отримати за них грошей. Існує декілька шляхів розв`язання цього питання і найбільш популярними є наступні три:

1. Найпростіший спосіб дізнатися ціну монети, це написати запит у пошуковій системі: "скільки коштує монета", вказавши її номінал та дату виготовлення. Аналогічним способом знайдеться і СКУПКА МОНЕТ В КИЄВІ та інших містах України. Один з таких сайтів - coins.kiev.ua http://coins.kiev.ua/ . Тут ви можете і дізнатися вартість і вигідно продати свої історичні цінності.

2. Існують каталоги-довідники, в яких можна знайти вартість не тільки ювілейних монет, а і звичайних. Один недолік визначення цінності за каталогом, ціна може відрізнятись від нинішньої дійсної в 2, 5 - 3 рази. Один з найвідоміших повних каталогів - "Конрос", монети РСФСР, СССР та РФ. Вартість там вказана в російських рублях, та мова йдеться про монети та їх різновиди виготовлені після 1921 року.

3. Найточніший спосіб визначення вартості монет, це вивчення завершених аукціонів. Головна перевага аукціонів - вони визначають вартість монети з огріхом не більше за 10 відсотків. Цей спосіб не складний, ціна з`ясовується швидко. Необхідно зайти на інтернет сторінку аукціону, відкрити його архіви та ввести в пошук данні про монету вартість якої вам потрібно дізнатись. У відповідь ви отримаєте повну інформацію про монету та якісне фото.






Опубликовано в таких рубриках:
- Хобби и увлечения. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035154 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
нумизматика монеты Коллекционные монеты хорошую резиновую ПВХ лодку рыбалка рукоделие копии пистолетов