Спільний семінар Представництва CzechTourism в Україні та авіакомпанії Czech Airlines «Чехія – нові перспективи співпраці»






Анонс.
туризм
Добавил: Представництво CzechTourism в Україні
28-03-2012, 03:40:04
Публикация №_5058

Спільний семінар Представництва CzechTourism в Україні та авіакомпанії Czech Airlines «Чехія – нові перспективи співпраці»
У рамках ХVIIІ Міжнародної туристичної виставки UITT 2012 «Україна – Подорожі та Туризм» відбудеться семінар Представництва CzechTourism в Україні та авіакомпанії Czech Airlines на тему «Чеська Республіка – нові перспективи співпраці»

Представництво CzechTourism в Україні та авіакомпанія Czech Airlines запрошують на семінар «Чеська Республіка – нові перспективи співпраці».
Захід відбудеться 29 березня 2012 року від 14: 40 до 15: 40 у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект 15, павільйон 1, зал 4) у рамках ХVIIІ Міжнародного туристичного салону UITT 2012 «Україна – Подорожі та Туризм».

Представництво Національного туристичного управління CzechTourism в Україні ознайомить аудиторію з несподіваними висновками моніторингу інтересу туристів до Чехії, що проходив в Україні, Росії, Естонії, Литві та Латвії. Дослідження тривало з вересня до грудня 2011 року у формі телефонного опитування (CATI) із вибіркою 11 000 респондентів, а також у 25 містах шляхом дискусій із фокус-групами.

На спільний семінар Представництва CzechTourism в Україні та авіакомпанії Czech Airlines запрошуються журналісти, експоненти виставки та представники туристичних компаній. Після закінчення заходу для гостей заходу буде проведено лотерею.

Детальніше про захід можна дізнатися за телефоном +380 44 278 70 35.  Більше про Чеську Республіку - на сайті http://ukraine.czechtourism.com.

Національне туристичне управління Чеської Республіки CzechTourism — державна організація, створена з метою популяризації Чеської Республіки як привабливого туристичного напрямку.

Авіакомпанія Czech Airlines - сучасний національний чеський авіаперевізник з більш ніж вісімдесятилітньою історією. Czech Airlines входить до міжнародного альянсу «SkyTeam», що складається з десяти авіакомпаній.







Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Авиа. - Общество.
Читайте также...

ТКП и Oktogo стали партнерами

Пресс-релиз.
Добавил: B2Blogger
16-03-2012, 22:49:01
Публикация №_4844

ТКП и Oktogo стали партнерамиВ марте 2012 года Транспортная клиринговая палата (ТКП) и сервис онлайн-бронирования отелей Oktogo.ru подписали договор о совместной деятельности. Теперь все агентства, аккредитованные при ТКП, могут на взаимовыгодных условиях продавать гостиницы из базы Oktogo, содержащей уже более 142 тысяч отелей в России и за рубежом.
подробнее...

Ukraine Express - когда даже океаны не преграда

Пресс-релиз.
Добавил: B2Blogger
20-12-2011, 22:01:10
Публикация №_3563

Ukraine Express - когда даже океаны не преградаС развитием технологий стало намного проще поддерживать связи с дальними родственниками, вести бизнес с партнерами даже за океаном, появилась возможность совершать покупки в зарубежных интернет магазинах.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,079274 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
туризм Чехія отдых в Трускавце Лечение на Севере Германии Fairmont Grand Hotel Kyiv горящие туры