Аромати Hugo Boss: від класики до новинок






Статья.
аромати хьюго босс
Добавил: Julia
12-11-2018, 03:37:31
Публикация №_23016

Аромати Hugo Boss: від класики до новинок
Кращі якості німецької ментальності знайшли своє втілення у вишуканій парфумерії, що випускається вже кілька десятків років. Компанія уважно стежить за ідеальною якістю продукції, всі букети відповідають високим стандартам. Аромати німецької марки об`єднує їх сучасність, актуальність, багатогранність і відсутність непотрібної химерності.
«Boss Bottled»
Класичний Boss Bottled від Hugo Boss в цьому році святкує своє 20-річчя. Його створила Анник Менардо в далекому 1998 році. Незважаючи на вік, звучить він досить сучасно, адже в ньому немає яскраво вираженої фужерної нотки, яку часто використовували в дев`яності. М`який завдяки сандалу і кориці, солодко-вершковий за рахунок ванілі, з домінуючою яблучною нотою, яка чутна від старту до повного загасання композиції. Цей аромат цілком можна назвати інтелігентним: він не кричить і неголосно заявляє про себе, при цьому впевнено займає своє місце, не як домінуючий елемент образу, а як його органічне доповнення. Незважаючи на деяку м`якість, у Boss Bottled є і міць, і характер.

«Boss Bottled Intense»
Все те ж саме можна сказати і про Boss Bottled Intense Hugo Boss. Тут також зустрічаються в композиції яблуко, кориця, сандал, ваніль. Але домінують деревні ноти, за рахунок яких аромат стає менш солодким, трохи різкішим. Що повністю виправдано, адже це версія Intense.

«Boss The Scent»
Boss The Scent Hugo Boss побачив світ у 2015 році. У піраміді аромату заявлений вкрай незвичайний компонент - манінка. Що ж це таке? Виявляється, так називається плід африканського дерева Oncoba spinosa, з твердою шкаралупи плодів якого роблять маленькі табакерки і судини. За словами творців аромату, саму манінку вони не використовували, а надихалися її ароматом, який нагадує запах сухофруктів, рому, свіжої полуниці і гарячого шоколаду одночасно. Сама по собі нота манінки вже цілком могла б бути повноцінної парфумерної композицією, але команда Hugo Boss пішла далі, доповнивши її імбиром, лавандою, деревиною, шкірою і фірмовим, для всього асортименту марки, металевим акордом зеленого яблука. На виході вийшла добротна композиція - в міру гаряча, в міру стримана і цілком небанальна.

«Boss The Scent Private Accord»
Тему манінки парфумер Бруно Йованович продовжив в ароматі Boss The Scent Private Accord. Цього разу в авангард виведена шоколадна складова запаху екзотичної рослини. Її посилили нотами какао і обсмажених кавових зерен, а для балансу, щоб аромат не став зовсім вже їстівним, додали імбир і деревину. За технічними характеристиками аромат досить коректний і делікатний, сидить близько до шкіри, на відстані поцілунку. І в даному випадку це дуже непогано - більша його інтенсивність могла б зіграти з володарем злий жарт і зробити його схожим на велику чашку гарячого шоколаду.

«Boss in Motion»
Boss in Motion Hugo Boss своїм дизайном нагадує чи то спортивний м’яч, чи літаючу тарілку, і передає привіт знаменитому жіночому Ultraviolet від Paco Rabanne. У ньому є багато чого з того, за що чотирма роками раніше любителі парфумерії оцінили Boss Bottled - яскрава і соковита кислинка з трав`яним присмаком, пухнаста солодкість кориці, терпкість спецій, знаменитий металевий акорд, який цього разу створюють не з яблука, а з листя фіалки. За рахунок своєї м`якості отримав визнання у багатьох жінок, які заслужено вносять його в список кращих унісекс-ароматів.

«Boss Selection»
Німецький стиль, зведений до рівня абсолюту - спокійний, стриманий. Boss Selection - це не той аромат, який одного разу відчувши, ви будете безпомилково впізнавати в натовпі. Але на відміну від багатьох композицій, покликаних епатувати, цей відмінно скроєний. Грейпфрут, мандарин і бергамот доповнені рожевим перцем, зірчастим анісом, який дає аромату металево-пряну ноту, мускусом і деревиною. У ароматі досить виражена сезонність - влітку він стихає і ховається, але в зимові морози демонструє свою красу.

Спробувати відразу таку велику кількість ароматів можна за допомогою наливних духів, а дізнатися про них детальніше можна за посиланням https://www.06242.ua/list/143296 .






Опубликовано в таких рубриках:
- Косметика и парфюмерия. - Красота. - Общество.
Читайте также...

Яких правил потрібно дотримуватися при виборі туалетної води?

Статья.
Добавил: Julia
16-10-2018, 18:06:43
Публикация №_22986

Яких правил потрібно дотримуватися при виборі туалетної води?Вибір туалетної води - нелегка справа. Трапляється, що сподобався в магазині парфум, але дома його аромат зовсім інакший і використовувати його вже зовсім не хочеться. В результаті на туалетному столику з`являються нові флакони з пахучою рідиною, а подобається з усього цього достатку всього декілька варіантів. Як же правильно обирати парфумерну воду?
подробнее...

Как выбрать парфюм с помощью пробников?

Статья.
Добавил: Julia
13-10-2018, 02:06:43
Публикация №_22978

Как выбрать парфюм с помощью пробников?Выбор аромата с помощью пробников - дело не такое уж и сложное, но определенные нюансы знать нужно. На что ориентироваться при выборе аромата и кому какой аромат больше подходит можно узнать в этой заметке.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,039280 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
аромати хьюго босс хьюго босс жіночі достоинства наливной парфюмерии что такое пробники духов як обирати парфуми