Яких правил потрібно дотримуватися при виборі туалетної води?






Статья.
як обирати парфуми
Добавил: Julia
16-10-2018, 18:06:43
Публикация №_22986

Яких правил потрібно дотримуватися при виборі туалетної води?
Вибір туалетної води - нелегка справа. Трапляється, що сподобався в магазині парфум, але дома його аромат зовсім інакший і використовувати його вже зовсім не хочеться. В результаті на туалетному столику з`являються нові флакони з пахучою рідиною, а подобається з усього цього достатку всього декілька варіантів. Як же правильно обирати парфумерну воду?

При виборі туалетної води дотримуйтеся правила 20 хвилин


Кожна жінка хоче створити незабутній образ. Підкреслити власну індивідуальність і вишуканість допоможе правильна косметика і парфумерія. Дуже часто трапляється, що в магазині аромат туалетної води припав до душі, але через певний час, парфум перестає подобатися. Це відбувається тому що ми не вміємо правильно його обирати.

Обираючи туалетну воду, важливо враховувати, що існує два етапи прояву парфуму. Перший досить сильний аромат з`являється відразу ж як тільки ми відкриваємо флакон. Цей запах є концентрованим, тому він завжди обманює наш нюх і ніколи повністю не розкриває свій справжній аромат. За словами експертів, парфумерна вода для жінок повністю розкриється через 20 хвилин після нанесення на шкіру. Запах туалетної води змішується з запахом шкіри в результаті чого виходить індивідуальний аромат, який і є справжнім.

Як розпізнати «свою» туалетну воду?


Аромат потрібно підбирати в залежності від пори року. У літню пору більше підійдуть ніжні спокійні аромати, наприклад, з цитрусової або морської нотою. Також особливою популярністю влітку і на початку осені користується туалетна вода, в основі якої закладені нотки ветівера, ванілі і пасифлори. Всі вони, до речі, благородно поєднуються в парфум Lancome Hypnose.

Взимку можна скористатися більш міцним парфумом, в основі якого аромат кардамону або кориці. Головне при нанесенні дотримуватися норми і не перестаратися.

Щоб як слід відчути аромат туалетної води, необхідно після кожного «тесту» парфуму, вдихати аромат кавових зерен. Це допоможе перебити стійкий запах парфумів.

Експерти рекомендують купувати аромат, що сподобався, на наступний день. За добу він повністю розкриється, і ви напевно будете знати, подобається він вам чи ні, підходить чи не дуже.

Джерело - mykolaiv.info http://mykolaiv.info/svitoglyad-aktualno/vybyraiemo-parfumy-osnovni-pravyla.html






Опубликовано в таких рубриках:
- Косметика и парфюмерия. - Красота. - Общество.
Читайте также...

Как выбрать парфюм с помощью пробников?

Статья.
Добавил: Julia
13-10-2018, 02:06:43
Публикация №_22978

Как выбрать парфюм с помощью пробников?Выбор аромата с помощью пробников - дело не такое уж и сложное, но определенные нюансы знать нужно. На что ориентироваться при выборе аромата и кому какой аромат больше подходит можно узнать в этой заметке.
подробнее...

Преимущества парфюмерии на разлив

Статья.
Добавил: Julia
04-09-2018, 21:51:50
Публикация №_22914

Преимущества парфюмерии на разливКачественная разливная парфюмерия - лучший выбор для модников и модниц, которые любят постоянно пробовать новые ароматы. Наливные духи позволяют экспериментировать с самыми разным запахами и при этом не переживать за толщину своего кошелька!
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,031907 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
як обирати парфуми як правильно підібрати туалетну воду как выбрать духи на лето достоинства наливной парфюмерии