Крізь ворота міста Лева – на кухоль середньовічного пива






Статья.
Hotel Citadel Inn бізнес-спілкування готель ресторан
Добавил: Клуб Ділових Людей
15-12-2013, 03:10:07
Публикация №_14301

Крізь ворота міста Лева – на кухоль середньовічного пива
Ви володієте готелем чи рестораном? Ви вважаєте, що Ваш заклад є унікальним? Ви переконані, що такої «родзинки» та індивідуальності підходу до клієнта не має ніхто інший у Вашому місті?
Якщо так, то Ви просто не могли проґавити вечір бізнес-спілкування
Business Networking with HoReCa, який скликав в одну залу Hotel Citadel Inn (www.citadel-inn.com.ua) людей, які формують готельно-ресторанне обличчя Галичини. Адже навіть будучи одним з кращих у своєму бізнесовому сегменті, ніколи не завадить зустрітися з такими ж успішними колегами, поділитися досвідом, налагодити зв’язки, знайти серед учасників заходу потенційних клієнтів, партнерів та підрядників або й просто поспілкуватися.

Business Networking with HoReCa

Здавалося би, а що такого особливого може запропонувати готель «Ірена»? А от директор закладу Світлана Пенцак запевняє, що їх готель є «воротами міста Лева», адже знаходиться неподалік залізничного вокзалу, а саме на вул. Стороженка, 21. Відтак проживаючи у ньому, Ви ніколи не запізнитесь на поїзд. А відповідність ціни та якості у номерах творять атмосферу закладу насправді домашньою (www.irenahotel.com.ua).

Про особливу еко-систему пустомитівського готель-резорту «Озерний Край» розповіла заступник директора Оксана Дзямба. Гості готелю мають також можливість ловити рибу, просто відпочити на природі. А новинкою цього року стала нова сауна, яка знаходиться одразу на озері, що дозволяє відвідувачам пірнути в природну водяну блакить відразу ж після парилки. Ще однією гордістю закладу є величезний зал, котрий вміщає до 300 осіб на весілля та 500-600 на будь-який фуршетний захід. При чому зал сконструйований без колон, що надає кращу просторість та відчуття свободи
(www.o-k.in.ua).

Особливістю готелю «Едем», за словами його менеджера Ірини Івасів, є вишуканість та особистісний підхід до кожного клієнта. Без зайвих зусиль можна відвідати більшість видатних місць, що знаходяться поруч з готелем, як от Церква святих Ольги та Єлизавети, Собор святого Юра, Церква святої Анни. З «Едему» лише за 10 хвилин Ви доберетеся до залізничного вокзалу чи до центру міста (www.hotel-edem.lviv.ua).

«Фішка» бази відпочинку «Шепільська» - беззаперечна краса природи, що оточує комплекс. Як запевняє співвласник Галина Кухар, на території «Шепільської» живуть справжні тварини, що надає місцю особливої атмосфери. Плюс оздоровлення, зокрема і у новому СПА-салоні, що відкрився цього року. «Свіжість повітря та природна краса закладу дасть можливість максимально відволіктись від робочих буднів», - переконує пані Галина (www.shepilska.com.ua).

Ви колись бачили чистий та затишний хостел? Якщо ні, то Вам пряма дорога на вулицю Зелену, 109, що у Львові. Адже саме хостел Yellow House, за словами його директора Софії Стець, змінить Ваше уявлення на поняття «хостел» як такий: чисті, просторі та затишні кімнати. Додайте до цього також можливість розміщення великих груп, проживання у 2-омісних та 4-місних номерах, затишок та комфорт, усі необхідні функціональні послуги для проживання, помірні ціни, привітний персонал, можливість розрахунку кредиткою, різноманітні програми лояльності для постійних клієнтів та зручне географічне розміщення… Іншими словами змініть своє уявлення про хостел (www.yellowhouse.com.ua).

«Гридниця» в Олеському Замку – це не просто ресторан. Це – острівок лицарства та романтизму. «Старовинні стіни, відсутність будь-яких засобів зв’язку, мерехтіння світоч та вишуканість страв залишать у душі відвідувача романтичність, спокій та радість. Адже там Ви зможете по-справжньому відпочити від міста, буднів та шуму. У ресторані дуже часто проводяться заходи на середньовічний манер, зокрема середньовічна музика та атрибутика допоможе повністю поринути в епоху лицарів та романтики. Тут досі витає дух аристократичної Галичини, який пам’ятає пишні балі і прийоми з багатими столами, повними кухлями і веселими жартами», - наголошує власниця «Гридниці» Ярослава Павлюковець (www.grydnycia.lviv.ua).

«Зв’язки для бізнесу є надзвичайно важливим елементом. На таких заходах ділові люди мають можливість знайти нових клієнтів, потенційних партнерів, надійних підрядників чи просто якісне спілкування «на рівні», - підсумовує голова Клубу Ділових Людей Микола Савуляк.






Опубликовано в таких рубриках:
- Гостиницы. Отели и т.д. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048229 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Hotel Citadel Inn бізнес-спілкування готель ресторан Как снять комнату в Москве недорого? награды банкетный зал