Замки Львівщини






Статья.
екскурсії у Львові
Добавил: zoryana
07-08-2012, 01:45:13
Публикация №_6628

Замки Львівщини
Перлина України, маленький Париж – саме такими епітетами описують Львів. Це стародавнє місто, яке є культурною столицею, не залишає нікого байдуже. Саме у тут працювали більшість відомих культурних діячів, митців та інших талановитих людей. Щороку Львів відвідує більше тисячі туристів зі всього світу.
Захопливість та непередбачуваність – ось чим відрізняються екскурсії у Львові. http://sightseeing.com.ua/ua/additional-services/ В ході кожної з них Ви не лише познайомитесь з історією та культурою міста, але й відкриєте його для себе з зовсім іншого боку. Тільки тут можна побачити наскільки органічно може поєднуватись сучасна урбаністична культура і середньовічна велич. Побувавши одного разу у цьому дивовижному осередку культури і мистецтва Ви назавжди запам’ятаєте його.
Та місто Лева – це не єдине, чим може похвалитись регіон. Тим, кому до вподоби середньовічна архітектура та історія, варто відвідати замки Львівщини (http://sightseeing.com.ua/ua/additional-services/) – Олеський, Золочівский, Підгорецький та ін. Кожен з цих замків має свою захоплюючу історію, овіяну легендами та переказами. Ці пам’ятки архітектури – не тільки гордість Львівщини, частина її історії, але й унікальні будівлі, аналогів якими немає ніде у світі.
Майже усі будівлі фортець збереглись до нашого часу і відкриті для вільного відвідування. Для туристів проводяться екскурсії будівлею замку, в ході якої вони дізнаються більше про історію замку, його власників та історичні події, які відбувалися на території, де розташована пам’ятка.
Тому, якщо хочете більше дізнатись про таємниці королівських сімей, легенди рицарських орденів та багато цікавих історій – вирушаєте на Львівщину і відвідайте декілька замків регіону.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Общество.
Читайте также...

Русские олигархи бегут из Ниццы!

Пресс-релиз.
Добавил: B2Blogger
03-08-2012, 16:44:36
Публикация №_6612

Русские олигархи бегут из Ниццы!Олигархи продают виллы в Ницце и уезжают жить на природу.

Название города Скалея, что раскинулся на южном побережье Италии, уже давно ассоциируется у наших сограждан с покупкой недвижимости за границей. Русскоязычных дачников в этом городе и его окрестностях с каждым днём становится всё больше и больше. Несмотря на кризис, поток россиян, присматривающих себе бюджетную квартирку у моря, не иссякает.
подробнее...

HotelTravel добавил «Небывалую летнюю распродажу» на Facebook

Пресс-релиз.
Добавил: B2Blogger
02-08-2012, 19:25:31
Публикация №_6607

HotelTravel добавил «Небывалую летнюю распродажу» на FacebookHotelTravel добавил новое спецпредлоржение «Небывалая летняя распродажа» на страницу Facebook, предлагая своим друзьям первоочередной доступ к уникальным ценам, которые меняются каждую неделю.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,111388 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
екскурсії у Львові замки Львівщини бронирования отелей Небывалая летняя распродажа Скалея аренда посуточно