Екскурсії у Свіржський замок






Статья.
екскурсії у Львові
Добавил: zoryana
10-08-2012, 02:34:14
Публикация №_6680

Екскурсії у Свіржський замок
Екскурсії у Львові можуть бути найрізноманітнішими, розпочинаючи із відвідання святих місць і перегляду пам’яток архітектури та закінчуючи екскурсією по тематичних кнайпах Львова. Львів – це не лише історія самого міста древнього Лева, але й подорож його околицями, селами та замками Львівщини.
Основні замки Львівщини http://sightseeing.com.ua/ua/additional-services/ – це Високий Замок, Свіржський замок, Підгорецький, Золочівський та Жовківський замок. Путівники Львова дуже просто можуть Вас привести у село Свірж і відкрити замок, який входить в екскурсії у Львові (http://sightseeing.com.ua/ua/additional-services/) по назві «Золота підкова».

Коли село відвідав польський посол Владислав ІІ, у 1427 році, була зафіксована перша згадка про Свірж. До наших днів на вершині над річкою Свірж красується старовинний замок, який визнаний пам’яткою архітектури ХV століття.
Така назва надана йому не просто так, село та сам замок названі на честь перших власників. В ХVІІ столітті замок перейшов у власність І. Центера, котрий був засновником львівського ботанічного саду. Він вніс значні зміни у замок, але основне – зміцнив саму будівлю. Крім цього, він перетворив присадибну ділянку на красивий сад та перетворив замок з фортеці на затишне сімейне гніздечко, у якому його сім’я проживала до кінця ХІХ століття.
Кілька разів замок переживав складні часи, був розграбований і знищений. За часів повстання Хмельницького його пограбували, а в 1672 та 1675 він витримав облогу турецького війська. Під час Першої світової війни у 1914 році, замок був підпалений російськими військами. Під час Другої світової війни, його знову розграбували та зруйнували. Після того, як фортеця перейшла у власність графа Роберта Лямезана Салянса, котрий прикрасив замок різноманітними портретами та доповнив цінними меблями.
Цей замок справді заслуговує уваги і приїхавши сюди, ви відчуєте неймовірну атмосферу, яка зачаровуєш своєю історією.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Общество.
Читайте также...

Русские олигархи бегут из Ниццы!

Пресс-релиз.
Добавил: B2Blogger
03-08-2012, 16:44:36
Публикация №_6612

Русские олигархи бегут из Ниццы!Олигархи продают виллы в Ницце и уезжают жить на природу.

Название города Скалея, что раскинулся на южном побережье Италии, уже давно ассоциируется у наших сограждан с покупкой недвижимости за границей. Русскоязычных дачников в этом городе и его окрестностях с каждым днём становится всё больше и больше. Несмотря на кризис, поток россиян, присматривающих себе бюджетную квартирку у моря, не иссякает.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,072212 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
екскурсії у Львові замки Львівщини Небывалая летняя распродажа Скалея аренда посуточно Марс