Фотограф – це не просто хобі






Статья.
фотограф Львів
Добавил: Галина
02-03-2012, 04:51:32
Публикация №_4520

Фотограф – це не просто хобі
З кожним роком все більше зростає популярність такої творчої професії, як фотограф. Ця обставина навіть не викликає ніякого здивування. Адже в сучасному світі кожен прагне знайти заняття, яке б дозволяло не приховувати своїх справжніх емоцій та мрій. Фотографія – найкраще для цього підходить.
Фотограф, перш за все, прагне щирості. І це не просто людська щирість, а щирість у всьому, що його оточує. Це і природа, і архітектура, і інтер’єр, і почуття. Фотографу «тісно» в традиційних рамках сучасного світогляду, як і не в змозі показати світу нічого нового, особливо в творчому плані. Світосприйняття фотомитця значно ширше і тонше. Він абстрагується від світу в пошуках чогось такого, що приверне увагу кожного, навіть байдужого до всього прекрасного.
Правда, не кожен фотограф – творча особистість. Доступність професійного обладнання і хороший заробіток від фотозйомки сприяли тому, що достатньо велика кількість особистостей, які займаються фотографією, - це прості любителі. Їх кругозір практично не відрізняється від того, що притаманне звичайнісіньким людям з традиційним мисленням. Роботи таких «профі» - скупі, стандартні і нецікаві. Вони здебільшого є неякісною копією справжніх шедеврів у царині фото.
Як би там не було, а справжнього фотографа розпізнати легко. Слід пам’ятати, що це - творча людина. І як усі творчі особистості, вони виглядають не так, як переважна більшість людей, а – по-творчому. Вони не будуть акцентувати свою увагу на модних постановках, вміннях майстерно володіти програмами з обробки фото чи іншими банальними речами. Основна їх увага буде зосереджена на емоціях і почуттях.
Для влучного кадру професіонали у напрямку фотомистецтва можуть об’їздити цілий світ. Так, пошук старовинної атмосфери і духу культури штовхає до того, щоб відвідав фотограф Львів http://moya.in.ua/ та інші старовинні міста з багатою історичною спадщиною. Але існують й інші, хоча й молоді, населені пункти України, які можуть бути не менш цікавими. Так, якщо для себе відкрив фотограф Івано Франківськ (http://moya.in.ua/) , він знову і знову захоче повертатись у цей край, бо саме тут панує невимушена атмосфера спокою та затишку. Не менш цікавими стануть міста Київ, Одеса, Луцьк та інші.
Зрештою, вибір місця для фотозйомки – справа смаку і творчих пошуків. Головне – це натхнення і ціль, яку перед собою ставить фотограф.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038206 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
фотограф Львів фотограф Івано Франківськ подъемник телескопический