Аматорська фотографія






Статья.
фотограф Львів
Добавил: Галина
02-03-2012, 04:53:31
Публикация №_4521

Аматорська фотографія
Прийнято вважати, що професія фотографа – непотрібна. Однак така думка – помилкова. Можливо, колись, коли фотоапарати були рідкістю, а саме фото коштувало чималих грошей, такі спеціалісти дійсно були «на вагу золота». Їхніми послугами користувались впливові і багаті люди для підтвердження свого статусу. Однак сьогодні ситуація кардинально змінилась.
Так, звичайно, заперечувати цей факт було б нерозумно. Адже зараз кожен може пересвідчитись у швидких темпах розвитку фотоапаратури. Здається, тільки недавно широкої популярності набули фотоапарати на плівку, а вже зараз мало хто пам’ятає, як ними користуватись. Широкий асортимент фотоапаратури у супермаркетах техніки просто вражає. Різні моделі, можливості, ефекти – на смак навіть найвимогливішого покупця.
Власником більш менш нового фотоапарата є практично кожна сім’я. У декого їх може бути і декілька. Сьогодні навіть можна стверджувати, що він є предметом необхідності. Кожен може сфотографувати те, що вважає за потрібне. Особливо, якщо це якась значуща подія у житті. Однак саме тут і починаються проблеми.
Аматорська зйомка – хороша. Але говорити про якусь естетику тут не варто. Це переважно застиглі, «неживі»образи. Не раз бувало і так, щозроблене фото нічого, крім сміху, не викликає.
На щодень такий варіант підходить. Але якщо потрібно зафіксувати у пам’яті якусь визначну подію? Тоді і приходить на допомогу справжній професіонал. Послуги фотографа стануть у даному випадку єдиним правильним рішенням.
Фотограф – людина тонкої душі. Він бачить світ образно, бачить його з тієї сторони, яка не доступна звичайним аматорам. Йому не цікаво просто зловити у кадрі людину і правильно налаштувати світло. Він шукає у навколишньому світі прояви почуттів, емоцій, думок. Його фотографії – незвичайні і викликають захоплення. На них відображається справжнє життя з усіма його проблемами і радощами.
Професійних фотомитців є значно менше, ніж аматорів. Але такі є у кожному місті, наприклад фотограф Львів http://moya.in.ua/ , фотограф Івано Франківськ (http://moya.in.ua/) та ін. Часом, навіть в невеличких населених пунктах можна зустріти таких професіоналів. Нерідко це є люди без вищої освіти. Їм просто даний талант, який треба розвивати. Нам же залишається цінувати їх роботу і користуватися їхніми послугами, коли дійсно необхідно зберегти у пам’яті незабутні миті.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,046478 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
фотограф Львів фотограф Івано Франківськ подъемник телескопический професійний фотограф