Про фотомистецтво






Статья.
професійний фотограф
Добавил: Галина
02-03-2012, 04:55:42
Публикация №_4523

Про фотомистецтво
Побутує твердження: мода диктує все. Це стосується не тільки того, який одяг носити, як оформляти інтер’єр приміщення, але і багатьох інших напрямків, зокрема - фотографії.
Фотомистецтво – досить нова галузь. Точно навіть невідомо, з яких років фото сприймають саме так. Адже від початку виникнення перших фотоапаратів світлини, зроблені з їх допомогою, важко назвати художніми. Розвиток технологій сприяв тому, що звичайні світлини перетворились у справжні мистецькі твори.
Розвиток фотомистецтва безпосередньо пов’язаний із вдосконаленням фототехніки. Чим краще обладнання, тим більше можливостей воно відкриває для створення красивих фото. Заперечувати цей факт було б недоречно. Що стосується сучасних фотоапаратів, то вони розкривають перед фотографами величезні можливості для творчості.
Однак вміння користуватись сучасною технікою для справжнього фотографа – не основне в його роботі. Тут потрібен фотограф http://moya.in.ua/ з власним баченням і виробленим власним стилем, або почерком.
Відчуття стилю закладено у фотографа ще з народження, адже творчі нахили неможливо виробити з часом. Вони або є, або їх нема. Час допомагає тільки вдосконалити те, що дано йому від природи.
Знайти свій стиль – не легко. Для цього кожен професійний фотограф (http://moya.in.ua/) повинен спробувати працювати у різних жанрах, а вже потім він зможе вибрати той, що його приваблює найбільше. Але так чи інакше, його роботи не будуть однаковими. Вони можуть бути схожими, але матимуть своєрідний відтінок. Цей відтінок формується за рахунок модних течій, віянь та напрямків.
Усе це поглинається фотомитцем, і формується своєрідний «мікс». Його фото не просто несе якусь ідею, а й слід того часу, коли та ідея була актуальна. Все це і є тією самобутністю, яка всі роки так і манить людей. Людські відгуки, визнання і впізнаваність робіт автора стає найбільшим стимулом для подальшої його діяльності у даній галузі.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038368 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
професійний фотограф потрібен фотограф фотограф Львів