Як вибрати професіонала в галузі фотографії






Статья.
фотограф львів
Добавил: Кристина
29-02-2012, 00:54:34
Публикация №_4486

Як вибрати професіонала в галузі фотографії
Не раз і не два ми мали справу з фотографом. Мова йде про професіонала в даній галузі, а не про любителів. І тут у кожного виникають різні враження щодо них і їхніх послуг.
Дехто мав справу з професіоналами, які насправді тільки видають себе за них. Що їх характеризує? Багатообіцяючі заяви, вихваляння власним досвідом роботи у царині фото, уміннями майстерно володіти програмами, на кшталт «AdobePhotoshop» та ін. Як результат, клієнт опиняється біля розбитого корита. Йому підносять не неймовірної краси світлини, а звичайнісінький стандарт. Затрачений шлях і гроші – і все це за роботу, яку спокійно могла б виконати навіть дитина.
Які ж тобі можуть бути відчуття, окрім розчарування і гніву?! Але це не найгірше! Найгіршим є те, що обмануті люди перестають довіряти фотографам і вважають, що всі вони – шарлатани. Страждають від цього усі. Фотограф втрачає потенційних клієнтів, зазнає приниження від оточуючих. А інша частина – втрачає можливість отримати фотографії, що зможуть у повній мірі відобразити найважливіші події з їх життя.
На жаль, такі ситуації є досить поширеними. Фактично кожен може у таку потрапити. Але все це залежить від нашої довірливості. Не варто вірити всім тим обіцянкам, якими Вас намагаються «нагодувати». Кращим доказом – стануть роботи фотографа. Вимагайте від фотографа портфоліо з цілими серіями робіт, адже судити по його майстерність тільки по кількох світлинах – неправильно. Будьте пильними, саме так Ви зможете гарантувати собі успіх.
Звертайте увагу і на те, що справжній професіонал може працювати за різних умов: в фотостудії, на природі, серед вулиць міста і т.п. Істотна перевага фотографа – це можливість виїжджати на місця зйомки. Так, це може бути фотограф Львів http://moya.in.ua/ , фотограф Івано Франківськ (http://moya.in.ua/) , та ін., якщо мова йде про фотографа, що працює на території Західної України.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Искусство. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,053617 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
фотограф львів фотограф івано франківськ фотограф ціни подъемник телескопический