Збираємо валізи на літній відпочинок в Карпатах






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Кристина
27-02-2012, 21:32:43
Публикация №_4440

Збираємо валізи на літній відпочинок в Карпатах
Які перші асоціації виникають у Вас, коли Ви згадуєте про Карпати? Мабуть гірськолижний відпочинок на засніжених горах. Але не слід забувати, що відпочинок в Карпатах влітку може бути не менш вражаючим! Тут кожен може знайти собі чим зайнятися: від екстремального відпочинку до сімейного відпочинку з дітьми. Тобто, різноманітністю розваг літній відпочинок в Карпатах має ряд переваг над зимовим відпочинком.
Давайте нагадаємо, Карпати – гірська місцевість, просто ціла система гір. Влітку Карпати запропонують вам все що пов`язано з горами: підйом на знамениті вершини - Говерлу (найвищу гору України) і Петрос, дивовижні види карпатських долин з блюдцями озер, швидкі гірські річки (Стрий, Прут, Черемош), в яких можна ловити рибу і займатися рафтингом. Туристи, які полюбляють екстремальний вид відпочинку, мають можливість піднятися в гори на велосипедах або джипах, а з вершини можна спуститися на параплані. Також, можна здійснювати кінні прогулянки. Тільки в Карпатах можна забути про задушливому смозі мегаполісів, вдихаючи чисте гірське повітря, наповнене ароматами хвойними смерек.

Відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ влітку це дивовижна знахідка для шанувальників фольклору! Місцеві жителі зберігають стародавні гуцульські легенд і перекази. А розказані вночі біля ватри (багаття пастухів) легенди здивують та запам`ятаються вам на все життя. І для любителів архітектури тут знайдеться на що подивитись: будинки, храми, дерев`яні колиби, які просякнуті самобутністю, властивій архітектурі даному регіону. Приїхавши до Карпат влітку, Ви зможете відвідати безліч фестивалів, відвідавши які ви отримаєте безліч позитивних емоцій. Обов`язково придбайте собі сувеніри, які можна зустріти мало не на всіх ринках Карпат. Тут ви найдете вироби з дерева, шкіри, кераміки і металу. Обов’язково зверніть увагу на вишиванки - сорочки, які місцеві жителі вишивають вручну. Це дуже кропітка, оскільки все виконується вручну. Також тут ви зможете придбати для себе та своїх друзів, наприклад в якості сувеніру пухнасті тапочки з вовни овець.

Відпочинок в Карпатах влітку - це перш за все оздоровлення мінеральними водами. Серед найбільш популярних курортів слід виділити: Трускавець, Мукачево та Моршин. Трускавець – це просто дивовижна та унікальна місцевість, де знаходиться родовище знаменитої всім мінеральної води «Нафтуся», про яку відомо не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Відпочинок в Карпатах невід’ємно пов`язаний із чудовими стравами гуцульської кухні. Не упустіть можливості спробувати знаменитий карпатський банош з бринзою або грибами.
Не менш важливим є й те, що відпочинок в Карпатах (http://shale-flery.com.ua/uk/) влітку не завдасть сильної шкоди Вашому гаманцю, бо на відміну від закордонних курортів, Ви не зіткнетесь із необхідністю оформляти візу і закордонний паспорт – а це погодьтесь, не так вже й «дешево»!

Підбиваючи підсумки, хочу зробити акцент на основних перевагах відпочинку в Карпатах:
1. Оздоровлення!
2. Казкова природа!
3. Екстрим – для любителів незвичного відпочинку!
Враховуючи все вищесказане, можу із чистим сумлінням сказати, що ліпшого місця для відпочинку в літню пору Вам просто не знайти!






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...

Сучасну вишиванку можна купити через інтернет-магазини.

Статья.
Добавил: Александра
26-03-2013, 00:51:40
Публикация №_9879

Сучасну вишиванку можна купити через інтернет-магазини.Сучасна вишиванка - сорочка з льону з традиційною українською вишивкою. Останнім часом, традиційна українська вишиванка стає все більш актуальною, а її популярність і впізнаваність вже давно вийшли за межі нашої країни.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,046757 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах ярмарка