Сучасну вишиванку можна купити через інтернет-магазини.






Статья.
жіноча вишиванка
Добавил: Александра
26-03-2013, 00:51:40
Публикация №_9879

Сучасну вишиванку можна купити через інтернет-магазини.
Сучасна вишиванка - сорочка з льону з традиційною українською вишивкою. Останнім часом, традиційна українська вишиванка стає все більш актуальною, а її популярність і впізнаваність вже давно вийшли за межі нашої країни.
Українська Вишиванка - один із символів нації, який містить в собі глибокий зміст і несе багатовікову історію нашого народу. Саме у вишиванці відображаються вірування, моральний і етичні норми наших предків, їх звичаї і побут, їх емоції і переживання. Кожен шов, кожного орнаменту або візерунка - це піктограма із зашифрованим глуздом, де кожен елемент має свій особливий зміст і значення. Вишиванка здавна вважалася оберегом людини, яка захищала і вберігає від хвороб і нечистої сили. Ставлення до цього предмету одягу також було особливе - існували певні правила по техніці виготовлення вишиванок, всі вони залежали від смислового навантаження виробу - весільна вишиванка, обрядова сорочка і т.д. Майстерність і мистецтво виготовлення вишитих сорочок дбайливо передавалося з покоління в покоління. Із самих ранніх років, дівчаток долучали і навчали даного майстерності, виховуючи в майбутніх господинь, дружин і матерів стриманість, посидючість і любов до прекрасного.
Сучасна вишиванка, пройшовши крізь десятки століть, тисячі історичних, соціальних та культурних подій, все таки зуміла зберегти оригінальний зовнішній вигляд. Як і раніше використовуються традиційні орнаментації. Раніше, по візерунку сорочки можна було визначити регіон, в якому її вишили. Кожна область відрізнялася своїм особливим стилем, стилістичною манерою і характером вишивки, це ж стосувалося і колірної гамми.
Так, приміром, Решетилівська вишивка - білим по білому, або білизні, родом з Полтави і є візитною карткою цього регіону. Центральна Україна славиться Подільською вишивкою, де домінує чорний колір у поєднанні з червоним, жовтим і синім кольором. Ці сорочки також характеризуються різноманітністю і мальовничістю швів. Досить розповсюджені одноколірні вишивки, чорні або червоні.
Інтернет-магазини пропонують виготовлення українських сучасних вишиванок на замовлення. Вони пропонують широкий асортиментний ряд вишиваних сорочок: білі вишиванки, чорні вишиванки, дитячі сорочки і т.д. Наявність сучасного високотехнологічного обладнання дозволяє наносити на матеріал візерунки будь-якого рівня складності в декількох кольорах одночасно.
http://oleshchuk.com






Опубликовано в таких рубриках:
- Одежда. - Интернет магазины.
Читайте также...

Культурное возрождение национальной одежды

Статья.
Добавил: Moya sorochka
29-04-2011, 12:35:11
Публикация №_1125

Культурное возрождение национальной одеждыСовременная вышиванка не оставят равнодушными тех, кто любит этнический стиль и в то же время, хочет выглядеть модно, стремится подчеркнуть свою индивидуальность.
подробнее...

Вышиванка - символ культурного возрождения

Статья.
Добавил: Moya sorochka
29-04-2011, 12:41:21
Публикация №_1126

Вышиванка - символ культурного возрожденияВышиванки от Культурного возрождения - это стильно, качественно, по разумным ценам. Вышиванки от Культурного возрождения - это лучшие коллекции сорочек отечественного производства, современный взгляд на украинскую национальную одежду.
подробнее...

Червоне – то любов…

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
14-06-2014, 18:09:51
Публикация №_16570

Червоне – то любов…Національні костюми у кожного із народів – це історія, пам`ять, гідність, гордість, самобутність. Та, здається, немає в світі нічого чарівнішого, ніж вишиті сорочки, які прикрашають юнаків, додають мужності чоловікам у зрілому віці, викликають особливу любов і повагу до сивочолих дідусів. Торкнутись рукою до ніжного плетіння вишивки – це ніби торкнутись до трепетних струн душі рідного народу.

подробнее...

Открытие интернет магазина вышиванок в Украине

Пресс-релиз.
Добавил: Кир Родионович Борисов
05-01-2015, 04:04:44
Публикация №_17668

Открытие интернет магазина вышиванок в УкраинеИщите место, где можно купить вышиванку по доступной цене в Украине? Тогда можете наведать сайт нового интернет магазина вышиванок.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,056801 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
жіноча вишиванка інтернет-магазин вишиванок одежда оптом от производителя джинсовая одежда платья