Червоне – то любов…






Статья.
Українська вишиванка
Добавил: Кир Родионович Борисов
14-06-2014, 18:09:51
Публикация №_16570

Червоне – то любов…
Національні костюми у кожного із народів – це історія, пам`ять, гідність, гордість, самобутність. Та, здається, немає в світі нічого чарівнішого, ніж вишиті сорочки, які прикрашають юнаків, додають мужності чоловікам у зрілому віці, викликають особливу любов і повагу до сивочолих дідусів. Торкнутись рукою до ніжного плетіння вишивки – це ніби торкнутись до трепетних струн душі рідного народу.

Різноманітні модні віяння приходили і відходили, не залишивши жодного сліду, спомину про себе, а вишиті сорочки для чоловіків не підвладні часові, вони завжди були, є і будуть не просто одягом, а ознакою приналежності до справді гідної нації – українського народу. Вишиванка http://www.lubystok.ua/vyshyvanky/c-2.html – неначе пісня, або доля, де переплелись радість і смуток, надія і кохання. Це – кращий подарунок, а нерідко – дієвій оберіг від злого, недоброго, заздрісного погляду.

Розмаїття узорів вражає, викликає захоплення. І зовсім не важко підібрати сорочку, яка пасувала б юнакові чи зрілому чоловікові будь-якого зросту чи статури. Далеких Карпат – чарівна полонянка, Дніпровська жива хвиля, Полісся і Схід, Захід і Південь – все сплелось в одному незрівняному узорі, ім’я якому українські вишиті сорочки.

Вишиті сорочки – неначе доля, де яскраві барви – це радісні дні життя, мрій, що здійснилися. Чорна нитка – це смуток, який, на превеликий жаль, також присутній у житті кожної людини, а червоне – то любов, без якої не було б і життя…

Україно - колиско моя, Україно моя - вишиванко… Ще у твоїх темнолистих вишнях неодмінно тьохкатимуть нескінченні пісні соловейки, а вишиванки розцвітатимуть узорами, добавляючи віри і упевненості, будучи одягом, який ніколи не виходив і не вийде із моди. Неодмінно подбайте про те, щоб і вашому гардеробі обов’язково була вишита чоловіча сорочка – ознака приналежності до народу, силі і духу якого заздрить не лише Європа, але і цілий світ!

Любисток ™ - виробник вишитого українського одягу
www.lubystok.ua
044 362 72 75 | 095 46 99 330
0 969 385 395 | 063 035 78 25
Skype: lubystokua
E-mail: [email protected]






Опубликовано в таких рубриках:
- Одежда. - Интернет магазины. - Познавательное. - Компании.
Читайте также...

Сучасну вишиванку можна купити через інтернет-магазини.

Статья.
Добавил: Александра
26-03-2013, 00:51:40
Публикация №_9879

Сучасну вишиванку можна купити через інтернет-магазини.Сучасна вишиванка - сорочка з льону з традиційною українською вишивкою. Останнім часом, традиційна українська вишиванка стає все більш актуальною, а її популярність і впізнаваність вже давно вийшли за межі нашої країни.
подробнее...

Культурное возрождение национальной одежды

Статья.
Добавил: Moya sorochka
29-04-2011, 12:35:11
Публикация №_1125

Культурное возрождение национальной одеждыСовременная вышиванка не оставят равнодушными тех, кто любит этнический стиль и в то же время, хочет выглядеть модно, стремится подчеркнуть свою индивидуальность.
подробнее...

Вышиванка - символ культурного возрождения

Статья.
Добавил: Moya sorochka
29-04-2011, 12:41:21
Публикация №_1126

Вышиванка - символ культурного возрожденияВышиванки от Культурного возрождения - это стильно, качественно, по разумным ценам. Вышиванки от Культурного возрождения - это лучшие коллекции сорочек отечественного производства, современный взгляд на украинскую национальную одежду.
подробнее...

Открытие интернет магазина вышиванок в Украине

Пресс-релиз.
Добавил: Кир Родионович Борисов
05-01-2015, 04:04:44
Публикация №_17668

Открытие интернет магазина вышиванок в УкраинеИщите место, где можно купить вышиванку по доступной цене в Украине? Тогда можете наведать сайт нового интернет магазина вышиванок.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,047181 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Українська вишиванка Osell Лыжный костюм Одежда милитари из Америки Мир брендов