Походи в Карпати






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Кристина
24-02-2012, 23:54:37
Публикация №_4409

Походи в Карпати
Піші походи в Карпати, край казкових красот, первозданної природи, прекрасних гір, зелених лісів, тихих полонин, кришталевої води цілющих джерел і швидких бурхливих річок - подія, що залишає незабутнє враження.
Тут несуть свої води стрімкі Чорний і Білий Черемош, непокірний Прут.
Шанувальники піших походів з задоволенням подорожують по цих місцях, тому що кожного тут чекає маса цікавих відкриттів, найчистіше, насичене озоном повітря, чудова рослинність.

Особливо туристів тягнуть гірські вершини, піднявшись на які можна побачити незабутню, красиву панораму Карпатських хребтів. Саме в такі хвилини, милуючись величчю навколишнього ландшафту, починаєш розуміти красу природи. Ось чому відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ це казка!!!

Маршрути походів в Карпатах можуть бути найрізноманітніші і, хоч всі вони ведуть у гори, спеціальної фізичної підготовки не потрібно. Це можуть бути як одноденні радіальні виходи в гори, так і більш тривалі маршрути.

Найвищі вершини Україні - Говерла і Петрос, можуть скоритися вам. Ви зможете помилуватися зверху на розкинулися ліси і полонини, а також побачити красу навколишніх гір.

Туристи, які подорожують по Карпатам, можуть вибрати маршрут, що йде за найвищою стежкою Україні. Вона прокладена по Чорногірському хребту, який славиться своїми «двотисячниками» - горами Говерла, Петрос, Бербенскул, Піп Іван. Тут вони побачать і високогірні озера з найчистішої блакитною водою - Несамовите і Бербенскул, в яких, зовсім близько, милуються на себе хмари. Кожна гірська стежка в цих місцях має свою магічну силу, зберігає безліч легенд і таємниць.

Ви можете потрапити в українські Альпи - так називають Мармаросскій хребет. Це єдине в Карпатах місце, де є виходи скельних ділянок альпійського скельного пояса. Вони являють собою незвичайні скельні утворення з крутими схилами, встромлювались гострими вершинами в небо. Знаходиться це мальовниче місце на вершині гори Піп Іван.

Говорячи про відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ та про походи, неможливо згадати про всі місцях, де ще варто побувати мандрівникам. Це і Горгани, які дуже мало виходжу, тому природа в цих місцях первозданна і в деяких місцях досить важко пройти. Зате тут можна побачити світ в його первозданній красі. Тут можна помилуватися на прекрасні водоспади, насолодитися спокоєм і тишею.

Слід зазначити, що цікавих маршрутів Карпати пропонують величезну кількість і кожен з них гідний опису, але все ж - краще один раз побачити, ніж сто разів почути.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048018 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах отдых в трускавце ярмарка