Відпочинок в Карпатах - активний відпочинок






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Кристина
24-02-2012, 23:26:49
Публикация №_4407

Відпочинок в Карпатах - активний відпочинок
Унікальність Карпат полягає в тому, що в цій курортній зоні можна повноцінно відпочивати цілий рік, незалежно від сезону. Все більше молодих енергійних людей вибирає для себе активний відпочинок в Карпатах.
Прекрасна природа, екологічно чисте навколишнє середу і швидко розвивається туристична галузь ставить цей регіон на один рівень з Південним берегом Криму. Ось чому відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ – це чудовий вибір для туристів.

Розвинена мережа великих і малих Карпатських річок сприяє розвитку водного туризму (рафтингу, сплаву на байдарках, каяках та катамаранах).

Основні маршрути водного туризму проходять по річках Чорний і Білий Черемош, Черемош і Прут. Рафтинг на цих річках доступний як туристам-водникам з великим досвідом проходження порогів, так і новачкам. Особливо екстремальні маршрути проходять по Чорному Черемошу і Пруту. Найскладніша ділянка - Яремчанський водоспад Пробій.

Не меншою популярністю користуються у туристів і піші маршрути. Крім фізичного навантаження туристи відчувають позитивні емоції від споглядання гарної природи. Найбільш популярні маршрути по Чорногірському хребту, подолання вершин Говерла, Піп Іван, Смотрич, відвідування водоспаду Шепіт та інших. Після денних переходів туристи відпочивають у наметових таборах або котеджах.

Карпатські курорти в програми літнього відпочинку включають верхову їзду на конях. Радіальні виїзди, верхи на коні, доставлять задоволення від можливості підкорити гірські вершини.

Любителі екстриму можуть його отримати від їзди на квадроциклах по бездоріжжю в горах, а також, від польотів з гір на парапланах. Відпочинок в Карпатах (http://shale-flery.com.ua/uk/) стане знахідкою для екстрималів.

Розвинена інфраструктура курортів забезпечує туристів у літній період комфортабельним житлом на будь-який смак. Можливо розселення в апартаментах престижних курортів або в приватних котеджах.

Про харчування подбають численні ресторани, кафе і колиби. Їх кухня дуже різноманітна.

У всіх зонах працюють дискотеки та розважальні центри, басейни, спа-центри та інші обов`язкові складові курортів високого рівня.

Чудовий час, проведений в Карпатах, запам`ятається Вам надовго яскравими літніми фарбами та гостинністю місцевого населення.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,039988 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах отдых в трускавце ярмарка