Перша різдвяна листівка






Статья.
листівка
Добавил: Катя
07-12-2011, 22:33:51
Публикация №_3362

Перша різдвяна листівка
Дарувати Різдвяні листівки один одному на Різдво відомо давно. Однак перша в світі друкарська листівка, призначена для продажу, була випущена всього 150 років тому. Як повідомила газета «Дейлі мейл», нещодавно на аукціоні «Блумсбері» в Лондоні був проданий один з 30 уцілілих екземплярів першої листівки, яку за 5170 фунтів придбав невідомий покупець.
Звичай дарувати один одному на Різдво вітальні листівки відомо давно. Однак перша в світі друкарська листівка, призначена для продажу, була випущена всього 150 років тому. Як повідомила газета «Дейлі мейл», нещодавно на аукціоні «Блумсбері» в Лондоні був проданий один з 30 уцілілих екземплярів першої листівки, яку за 5170 фунтів придбав невідомий покупець. Її намалював в 1840 році художник Королівської академії Джон Хорслі. 
Він хотів зробити приємне своєму другу серові Генрі Коулу, який не міг придумати, як порадувати на Різдво улюблену бабусю.

А бабуся сера Генрі прославилася серед співвітчизників тим, що заснувала Музей Вікторії і Альберта. На листівці художник посадив за святковий стіл все сімейство старих і малих Коулів, на передньому плані помістив поздоровлення «З веселим Різдвом і Новим роком» і внизу поставив позначку «від кого», щоб людина, що відіслала листівку поштою, могла вписати своє ім`я. 
Видавець дитячих книг і ілюстрованих альбомів Джозеф Канделл віддрукував 1000 екземплярів, які розійшлися по 1 шилінгу за штуку.

Як матеріал використовувався жорсткий картон, а картинки розфарбовувалися вручну. Проте пуритани різко затаврували друкований твір Хорслі за те, що художник вклав в руки всіх своїх персонажів, включаючи дітей, по келиху червоного вина. Але ідея пропонувати на продаж різдвяні листівки була підхоплена іншими художниками і видавцями, і в найближчому майбутньому налагодили їх масовий випуск.

Здавалося б, яка дрібниця, а скільки приємних емоцій вона дарує імениннику! 
Листівка - це не просто привітання на ювілей http://privitay.in.ua/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/ , Новий рік, День народження або День Святого Валентина. Це кожен день, будь-яка посмішка, несподіванка і захоплення. Вітальні картинки Міста Сюрпризів створені на всі випадки життя. Барвисті малюнки народжені, щоб підвищувати настрій нам і нашим коханим.
Без хорошої, щирою листівки навіть найдорожчий подарунок може виглядати просто як формальність. А ось якщо до нього буде додаватися мила листівка зі словами, які йтимуть від вашого серця, то ваше поздоровлення вже точно запам`ятається надовго і буде дійсно індивідуальним.

Сьогодні листівки з днем ​​народження можна придбати найрізноманітніші: мовчазні і музичні, з уже написаними віршами та словами привітання або ж порожні, які ви будете заповнювати своїми побажаннями (http://privitay.in.ua/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F/) самостійно. Але один з найоригінальніших способів привітати людину листівкою - зробити це через Інтернет. 
Тоді вона прийде на поштову скриньку, або ж можна переглянути її в онлайні. Море емоцій та відмінний настрій вашому імениннику гарантовані!

Листівки - один зі способів висловити свої емоції і почуття. Вони дарується не обов`язково у свята. Наскільки приємно її отримати несподівано. Це начебто любовної записки вранці на холодильнику або оживляючої веселою смс-ки в розпал робочого дня. 






Опубликовано в таких рубриках:
- Праздники и традиции. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,039142 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
листівка день народження новий рік банкет Новый Год выставка