Як спланувати розважальну програму на банкеті.






Статья.
банкет
Добавил: Володимир
02-12-2011, 17:45:39
Публикация №_3286

Як спланувати розважальну програму на банкеті.
Зустріч старих друзів або скромні сімейні свята майже завжди проходить душевно і тепло, але варто вам об`єднати дві ці компанії, як гості відчувають скутість, а свято втрачає всю свою чарівність. Чим більше гостей на банкеті і чим менше вони знають один одного, тим складніше буде створити веселу, легку і невимушену атмосферу, в якій було б приємно перебувати кожному.
Банкет - один із самих популярних форматів ресторанного обслуговування, який активно використовується на сучасному ринку української кейтерінг індустрії. Скромні сімейні свята або зустріч старих друзів майже завжди проходить душевно і тепло, але варто вам об`єднати дві ці компанії, як гості відчувають скутість, а свято втрачає всю свою чарівність. Чим більше гостей на банкеті і чим менше вони знають один одного, тим складніше буде створити веселу, легку і невимушену атмосферу, в якій було б приємно перебувати кожному. Тому на великих урочистостях краще подбати про культурну програму, яка б допомогла згуртувати всіх присутніх і задала позитивний лад вечора. 
 Мінімальна розважальна програма - це музика, бажано жива. Звичайно, врахувати смаки всіх присутніх складно, тому на святі зазвичай орієнтуються на більшість і підбирають максимально легкий репертуар. Серйозна музика - це прекрасно, але не для веселої вечірки, де гості повинні почувати себе комфортно і радісно. Жива група - це додатковий плюс на банкеті. Так, гості зможуть замовити композицію, яка подобається їм найбільше, потанцювати під приємну музику або просто послухати її в паузі між розмовами. 
 Якщо вечірка влаштована з нагоди святкування день народження http://privitay.in.ua/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/ то не обійтися без вітальних промов, які заздалегідь потрібно під готовити. Можна додати оригінальності в вашу вечірку і запросити незвичайних артистів. Наприклад, ансамбль, який грає на келихах. Сьогодні цей унікальний «інструмент» дуже популярний на банкетах, адже з одного боку без музики на святі сумно, а з іншого - така музика дійсно розважить гостей. 
 Запрошені артисти - це взагалі найпростіший і правильний підхід до організації вечірки. Нехай кожен займається своєю справою: ви будете відпочивати і насолоджуватися ввечері, а артисти постараються розважити гостей. Так, можна замовити танцюристів або клоунів, фокусника або ворожку. У компанію до артистів часто запрошують і ведучого, який організовує всю розважальну програму, влаштовує конкурси, керує всім ввечері. 
 Обов`язково запросити на вечір фотографа або художника, який зможе увічнити все, що відбувається. Художники на вечірках - це зазвичай шаржисти, які в кінці вечора можуть подарувати кожному гостю його забавне зображення. Фотографи вміють підбирати самі яскраві й соковиті моменти вечора, так що б потім ви змогли ще довго згадувати і обговорювати вечірку, а також радіти вашим особливим моментам. Але для цього фотограф повинен бути професійним, тому що самі гості з «мильницями» навряд чи зможуть зберегти дійсно цікаві кадри.






Опубликовано в таких рубриках:
- Праздники и традиции. - Отдых. - Развлечения. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,037823 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
банкет вечірка МТС Украина Подарки новий рік день народження листівка