Історія свята






Статья.
новий рік
Добавил: Володимир
30-11-2011, 18:43:58
Публикация №_3251

Історія свята
Свято - робить наше життя радісним, веселим і незвичайним, в кожному святі завжди є диво! Свята ми завжди чекаємо з нетерпінням, до нього готуємося, щоразу сподіваючись, що воно стане справжньою подією не тільки для нас, а й для всіх оточуючих!
 Свято - це те, що робить наше життя радісним, веселим і незвичайним, в кожному святі завжди є диво! Свята ми завжди чекаємо з нетерпінням, до нього готуємося, щоразу сподіваючись, що воно стане справжньою подією не тільки для нас, а й для всіх оточуючих! Часом для того, щоб добре підготуватися до святкування, корисно знати його історію, традицію святкування, звичаї та символіку, така інформація може допомогти організувати свято в певному стилі або здивувати друзів чи близьких цікавими фактами, подарунками або історіями!


Життя людей споконвіку складається з буднних і святкових днів, звичайно, кожному хотілося б, щоб свят було, як можна більше! Якщо говорити про календар офіційних свят в нашій країні, то змінити його не в нашій владі, зате саме від нас самих залежить те, як ці свята пройдуть: цікаво і весело, або нудно і буденно. До того ж свій особистий святковий календар кожен може придумати собі сам і тут обмежити нас можуть тільки наші фінансові можливості і недолік часу, все інше справа фантазії і смакових уподобань.
   
  
   Напевно що, єдине свято, яке відзначають у всьому світі мільйонами людей. І навіть не дивлячись ні на які негаразди, це день народження http://privitay.in.ua/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/ яке залишається найулюбленішим і святкується в житті кожної людини. Наприклад, всі ми з задоволенням поїдаємо млинці на Масляницю та ходимо один до одного в гості, а чому саме млинці і звідки взялася така назва? Або Весілля - комплекс церемоній і обрядів, звідки він до нас прийшов? Або так дивує багатьох іноземців і так природна і зрозуміла для нас традиція - святкувати Старий Новий рік, як вона виникла, і чому її не було в давнину? А офіційні свята: 1 травня, 8 березня, 23 лютого, вони закріпилися з радянських часів, але чи тільки політичні витоки їх виникнення і чому вони залишилися з нами до цих пір?
   
   Значення привітання (http://privitay.in.ua/) можна прочитати на сайті Привітай. Заглядайте на його сторінки частіше, це допоможе зробити цікавіше і веселіше свята! А також допоможе доставити радість улюбленим людям, колегам та друзям! Радості Вам, гарного відпочинку та веселих свят!






Опубликовано в таких рубриках:
- Праздники и традиции. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,023498 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
новий рік день народження доставка подарков МТС Украина Подарки банкет