Їжа — це продукція фармацевтики, чи сільского господарства?






Статья.
Карпати Насолоджуйся
Добавил: Кир Родионович Борисов
09-04-2017, 22:39:35
Публикация №_21791

Їжа — це продукція фармацевтики, чи сільского господарства?
Багато списів ламається зараз на тему здорового харчування. Існує безліч рецептів, методів і способів, як харчуватися з найбільшою користю для здоров’я, але є один простий рецепт — треба їсти здорову їжу. Це значить, що їжа має бути без хімії, і їжа має бути корисною саме для вас.

Не є таємницею, що різні продукти підходять різним людям. Що корисно для одних, то не підходить для інших. Є ті, хто переносить молоко добре, а є хтось, хто молочні продукти не може вживати взагалі. Але це все зайві деталі. Поговоримо про більш загальне правило здорового харчування.

По-перше, вам треба визначитися з виробниками продукції, які не використовують хімію в своєму виробництві. Ви думаєте, що таких не буває? Як раз навпаки, ось дивіться — Карпати Насолоджуйся. Компанія, яка виросла з особистого захоплення директора робити свіжі соки і морси у підприємство з сучасними лініями і обладнанням, яке не використовує жодних консервантів та покращувачів смаку. Все це зайве. Згадайте самі звичайні домашні заготовки: банки з вареннями і компотами від ваших бабусь. Там не було хімії, там не було покращувачів, але смак ніколи не був поганий. Тому що тут використовувалась природня сировина — ягоди та фрукти, а також цукор і сіль. Все, цього достатньо, щоби ваші банки могли стояти роками в підвалах та балконах. Вас це ніколи не дивувало? Чому це тепер раптом необхідна хімія, коли раніше її не існувало, і всі без неї жили і зберігали фрукти? Це значить реклама і пропаганда. Люди швидко забувають те, що їх оточувало, і вірять тому, що говорять зі сторінок ЗМІ та екранів ТВ.

По-друге, вам треба визначити, що саме для вас найбільш підходяще. Тобто, чи любите ви солодке, чи потрібне вам солоне, або може вам треба природнє молоко. В залежності від відповіді, ви вже можете обмежити свій пошук і напрямками продукції. Тим більше, що сам організм може вам підказувати, що він потребує найбільш. Це продукти, які ви хочете купувати. Не хімія, яка дуже смачна і ви до неї можете звикнути, а саме іда, яку хочеться їсти прямо сьогодні. Просто прислухайтесь до свого організму.

По-третє, читайте етикетки на товарах. Бачите хімію, навіть без «Е», то пошукайте інший товар. Це знаходиться рядом на поличці, а може знаходитись в особливому відділі магазину чи супермаркета. Якщо ви не маєте часу шукати, то купуйте продукцію на шляху додому, чи біля сіл, якщо ви часто їздите країною. У бабусь і дідусів, які продають продукцію свого городу, немає коштів на всі ці сучасні добавки, фармацевтику, тому ймовірність, що ви купите здорове — набагато вища. Ось такі три рекомендації для вас.








Опубликовано в таких рубриках:
- Продукты питания. - Бизнес и финансы.
Читайте также...

Как консервировать правильно

Статья.
Добавил: Мария
14-08-2014, 00:27:07
Публикация №_17099

Как консервировать правильноСезон "охоты" на овощи и фрукты - замечательная пора, ведь, в зависимости от улова, мы будем сыты или голодны зимой. Если ваша "охота" удалась, то вы просто обязаны знать, как всю эту красоту заготовить на зиму. В этой статье есть несколько полезных в этом деле советов.
подробнее...

Глюкоза оптом

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
02-07-2015, 01:17:02
Публикация №_18407

Глюкоза оптомИдеальное варенье то, которое не кристаллизуется. Обычный сахар может навредить, но ели применить натуральную глюкозу, то структура варенья будет самая приятная. Сласть получается более жидкой и очень вкусной. Кстати, глюкозу отлично применять при различных отравлениях. Сахар действует иначе, он в таких случаях вреден для печени.

подробнее...

ООО «Монкаса» приобрело украинского дистрибьютора

Пресс-релиз.
Добавил: Чумичёва Нина, Помощник Генерального директора
05-10-2011, 15:26:41
Публикация №_2570

ООО «Монкаса» приобрело украинского дистрибьютора08 сентября 2011 г. российская компания "Монкаса" приобрела 100% долей украинского дистрибьютора ТОВ "Нучар". 16 сентября 2011 г. принято решение о переименовании ТОВ "Нучар" в ТОВ "Монкаса".
подробнее...

Украинцам теперь доступны органические продукты питания

Пресс-релиз.
Добавил: B2Blogger
16-12-2011, 13:25:13
Публикация №_3495

Украинцам теперь доступны органические продукты питанияВести здоровый образ жизни с каждым годом становится все более сложно. Основная проблема заключается в правильном и качественном питании. Одного отказа от «вредных» продуктов на сегодняшний день не достаточно, поскольку употребление «здоровой» пищи: овощей, мясных и молочных продуктов также не гарантирует пользы для человека.
подробнее...

ООО «Монкаса» предоставляет гастрономическое шоу своим Клиентам

Пресс-релиз.
Добавил: Чумичёва Нина, Помощник Генерального директора
31-10-2011, 15:32:40
Публикация №_2844

ООО «Монкаса» предоставляет гастрономическое шоу своим КлиентамВ преддверии Новогодних праздников особой популярностью продолжает пользоваться услуга кортадора, предоставляемая нашей Компанией. Кортадор – от испанского слова «cortar» - резать. Процесс нарезки хамона – особое искусство. В Испании этому ремеслу обучают несколько лет, и оттачивают мастерство на протяжении всей жизни.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048072 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Карпати Насолоджуйся Компания «Нори Хаус» Индейка в духовке целиком дрожжевой экстракт Jacobs в стиках продукты питания