В умовах сучасності, водонагрівачі (бойлери) – це складова комфорту






Статья.
Водонагрівачі (бойлери)
Добавил: Кир Родионович Борисов
02-04-2017, 15:19:28
Публикация №_21737

В умовах сучасності, водонагрівачі (бойлери) – це складова комфорту
В умовах сучасності, водонагрівачі (бойлери) – це складова комфорту та повсякденної практичності, і аж ні як не забаганка заможної людини. Адже тепла вода нині – це рідкісна розкіш, як для жителів великих міст, так й для людей, що проживають в сільських місцевостях. Але для того, щоб установа для підігріву води працювала довго й без перебоїв, важливо знати, на які особливості слід звертати увагу.

Комфорт повсякчасно: критерії ідеального приладу для підігріву води

За посиланням компаній, що пропонують свої вироби, можливо знайти безліч варіантів. Але вибір настільки великий, що існує ризик придбати добре розрекламований, але не практичний на дії прилад. Складових для вибору й покупки необхідного бойлера на сьогоднішній день дуже багато.

Обґрунтовано це тим, що сучасні виробники хочуть максимально догодити покупцю, й надають не тільки якісні установи, але й багатофункціональні, на різні випадки життя. Серед основних складових правильного вибору розрізняють такі критерії:

1. Тип
На сьогодні існує лише два типи водонагрівачів: накопичувальний (електропостачання) та проточний (газопостачання). Останній варіант підійде тим, хто має доступ до централізованої системи водо подачі. Якщо планується придбати установу для сільської місцевості, то рекомендовано купити накопичувальний тип. Це дозволить використовувати теплу й гарячу воду в разі потреби.

2. Нагрівальний елемент
Існує також два типа нагрівального елемента: сухий та мокрий. Мокрий тип за декілька років буде потребувати заміни, оскільки постійна взаємодія с водою впливає на корозійні процеси. Я результат – весь водонагрівальний прилад виходить з строю. Сухий нагрівальний елемент подовжує експлуатаційний термін роботи всієї установи але й коштує значно більше.

3. Об’єм та форма
Такі критерії пов′язані з практичністю та економністю приладу. Якщо необхідно часте використовування теплої води, то краще вибрати об′єм в 100 літрів. Для тимчасового використання краще купити недорогий та компактний прилад на 50 літрів з електронагрівальним ТЕНом. Так ви зможете не лише економити на електроенергії, але й користуватись теплою водою без повсякчасного використання теплоносіїв: водонагрівачі (бойлери) розраховані на збереження температури води на деякий час (до 12 годин).

Щоденний комфорт для сучасної людини гарантує безліч факторів. Серед основних – забезпечення легкого доступу до теплої й гарячої води. Якщо є така можливість бути незалежним від обставин, чому б не використати нагоду?






Опубликовано в таких рубриках:
- Мир энерготехнологий. - Строительство и ремонт.
Читайте также...

Услуги по монтажу вентилируемых фасадов от компании «Альянс-ЛК»

Пресс-релиз.
Добавил: «Альянс-ЛК»
04-04-2017, 13:19:39
Публикация №_21752

Услуги по монтажу вентилируемых фасадов от компании «Альянс-ЛК» Компания «Альянс-ЛК» выполняет заказы по монтажу и проектированию вентилируемых фасадов для жителей Москвы. Проектно-архитектурный, строительно-монтажный и производственный отделы компании готовы оказать любые услуги по фасадным системам с учётом всех требований клиентов.


подробнее...

Строительно-ремонтные работы без подрядчиков от компании «Аврора»

Пресс-релиз.
Добавил: «Аврора»
04-04-2017, 13:19:37
Публикация №_21751

Строительно-ремонтные работы без подрядчиков от компании «Аврора» Строительная компания «Аврора» предлагает заказчикам сократить стоимость и сроки строительства, проектирования и ремонта за счёт заключения договора без привлечения подрядчиков. Клиент заказывает разработку и реализацию проекта только у одного исполнителя, что исключает возникновение рисков и переплат.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,030434 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Водонагрівачі (бойлери) солнечная электростанция для дома Интернет-магазин инженерные системы