BDO в Україні стала членом The CPD Certification Service






Пресс-релиз.
BDO
Добавил: Евгений
01-07-2011, 16:21:51
Публикация №_1700

BDO в Україні стала членом The CPD Certification Service
Міжнародна аудиторська компанія BDO пройшла акредитацію та стала членом The CPD Certification Service (Програма постійного професійного розвитку). 13 червня, 2011 року BDO в Україні отримала Членський Сертифікат.
В такий спосіб компанія дала обіцянку надавати сертифіковані матеріали CPD (Програми постійного професійного розвитку).Отримання Сертифікату є також доказом того, що тренінги та матеріали для професійної підготовки співробітників, які надає BDO в Українівідповідають міжнароднім стандартам.
BDO в Україні постійно направляє, допомагає та заохочує своїх співробітників до проходження структурованої програми CPD (постійного професійного розвитку). У кожного співробітника є власний план розвитку. Компанія заохочує кожного до постійного вдосконалення своїх вмінь та знань.
Алла Савченко, Президент міжнародної аудиторської фірми BDO в Україні, коментує: «Отримання акредитації CPD для BDO в Україні – це ще один ключовий етап на шляху вдосконалення системи освіти співробітників. В сучасному світі якість та актуальність набутих знань два найосновніших фактори успіху в сфері професійних послуг.

BDO - це міжнародна мережа публічних аудиторських фірм, що є Фірмами-Членами BDO.
Кожна Фірма-Член BDO єнезалежною юридичноюособою у своїй країні. Мережа координується Brussels Worldwide Services BVBA. Міжнародний виконавчий комітет перебуває за адресою Boulevard de la Woluwe 60, 1200 Брюссель, Бельгія.
BDO є міжнародним брендом мережі, а також брендом кожної Фірми-Члена.
«БДО Баланс-Аудит» змінила своє найменування.Нова назва: BDO. Перейменування є одним із заходів щодо реалізації стратегії міжнародної мережі аудиторських і консалтингових компаній BDO, частиною якої ми є.
Прибуток всіх Фірм-Членів мережі у 2010 році склав 5, 284 мільярда доларів США. Всесвітня мережа нараховує 1, 082 офісів у 119 країнах, більш ніж 46, 930 партнерів і співробітників надають послуги в усьому світі.

CPD – Програма постійного персонального або професійного розвитку – термін, що описує обов’язкове структуроване покращення навиків та персональну або професіональну компетентність.
CPD Сертифікація допомагає організаціям надавати сертифіковане CPD та допомагає знайти сертифіковані матеріали для CPD, а також допомагає розвивати ініціативи в навчанні зі сторони уряду, професіональних установ, торгових асоціацій, окремих організацій, освітніх установ, постачальників і так далі.






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,054753 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Аудит бланки для предпринимателей 1С: Мясокомбинат 8