BDO презентує другий Звіт про корпоративну соціальну відповідальність






Пресс-релиз.
BDO
Добавил: Евгений
23-06-2011, 19:30:20
Публикация №_1609

BDO презентує другий Звіт про корпоративну соціальну відповідальність
17 червня 2011 року міжнародна аудиторська компанія BDO презентувала свій другий Звіт про корпоративну соціальну відповідальність, підготовлений в Україні. Звіт розповідає про результати діяльності BDO в економічній, соціальній та екологічній сферах, охоплюючи роботу трьох українських офісів компанії, розташованих у Києві, Дніпропетровську та Донецьку, за період 2010 - 2011 років.
Інформацію представлено у чотирьох розділах: Персонал, Управління бізнес процесами, Довкілля і Суспільство. Ця структура відповідає загальному підходу BDO до питань корпоративної відповідальності. У звіті мова йде про: проходження компанією акредитації міжнародної Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів (ACCA) і отримання найвищого статусу; реалізацію клієнтських проектів та пов’язаний із цим контроль якості; підтримку репутації; сприяння підприємницькій діяльності та розвитку бізнес-співтовариства; мінімізацію впливу на довкілля; волонтерські освітні та благодійні ініціативи.

Алла Савченко, Президент міжнародної аудиторської фірми BDO в Україні, коментує: «BDO в Україні пропонує вашій увазі другий Звіт про корпоративну соціальну відповідальність за період 2010-2011 років. Цей звіт надає факти та доводить, що корпоративна соціальна відповідальність стала невід’ємною частиною діяльності BDO в Україні. Ми віримо, що публічність в соціальній політиці, яка представлена у Звіті, грає важливу роль та є невід’ємним компонентом успішної компанії.»

У червні 2008 року BDO в Україні приєдналася до мережі Глобального договору ООН. Глобальний договір ООН сприяє стійкому розвитку і закликає організації демонструвати свою відданість загальноприйнятим принципам у таких питаннях, як боротьба з корупцією, охорона довкілля і права людини. Звіт був підготовлений відповідно до вимог мережі Глобального договору ООН до Звіту за результатами діяльності.






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038934 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Аудит 362-76-63 бланки для предпринимателей 1С: Мясокомбинат 8