Фото обладнання для весільного фотографа






Статья.
фото обладнання
Добавил: Фото Троника
25-01-2014, 03:08:13
Публикация №_15154

Фото обладнання для весільного фотографа
У цій статті розповімо про найбільш якісне та популярне фото обладнання весільних фотографів. Почнемо з об’єктивів. Чому саме з них? Тому що саме крізь об’єктив світло потрапляє на матрицю чи плівку. І від якості лінз залежить часом навіть більше, ніж від фото камери.
Більшість професійних фотографів користуються набором з трьох лінз:
1. Лінзи з великою апертурою F/2, 8 та більше. Це частіше за все так звані фікси. Такі лінзи дуже необхідні під час весільної зйомки. Вони дають можливість фотографувати без додаткового світла від спалаху. До того ж під час вінчання не бажано використовувати спалах, це може дратувати та відволікати молодих від церемонії.
2. Ширококутний об`єктив також є незамінним інструментом. Він дає можливість знімати в умовах обмеженого простору. Широкий кут дає відчуття величі. Ним добре знімати не тільки в малих приміщеннях, а й на відкритому просторі.
3. Телеоб`єктив. Ті, хто вже пробував знімати весілля знають наскільки зручно користуватись телеоб`єктивом. За допомогою нього можна бути непомітним для молодих і водночас робити чудові знімки.
З лінзами розібрались. Тепер поговоримо про фотокамери. Це також важливе фото обладнання.
Звісно, бажано мати повно кадрову камеру, а не кроп. Не важливо якого виробника, моделі Кенон та Нікон ви самі можете пошукати в інтернеті. Головне пам’ятати, що якісні дорогі камери дають можливість отримувати якісні кадри без шуму при великих показниках ІСО. Це також важливо при фотографуванні в церкві та ввечорі на банкеті. Слід додати, що бажано мати не одну камеру, а дві. По-перше з двома камерами ви можете одночасно користуватись різними об’єктивами, а по-друге другу камеру необхідно мати на випадок, якщо перша невчасно зламається. Буде краще, якщо обидві камери будуть однакові, тоді вам простіше буде переключатися з одної на іншу.
Окрім фотокамери та лінз, весільному фотографу знадобиться багато інших аксесуарів, таких як кофра, спалах, рефлектор, запасний акумулятор.
Бажано взяти на зйомку кілька карт памяті.
Слід пам’ятати, що найбільше значення має досвід фотографа та вміння ловити яскраві емоції. А якісне фото обладнання http://tovarnadom.com.ua/foto-obladnannya-dlya-vesilinogo-fotografa-a-174 лише надійний допоміжник на фотосесії.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,034810 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
фото обладнання фотоаппарат для домашней фото студии видеосвет сертификаты на фотосессию киев