BMEnet присуджує TC eBid® знак якості "Торгівля вантажами"






Пресс-релиз.
Комерційний Транспорт
Добавил: TimoCom
24-02-2011, 18:37:26
Публикация №_494

BMEnet, дочірнє підприємство компанії BME відзначила нагородою компанію TimoCom Soft-und Hardware GmbH - Транспортна Біржа за її загальноєвропейську тендерну платформу TC eBid®.
Компанія BME була заснована в 1954 році і є постачальником послуг для 7500 членів організації, як приватних, так і корпоративних. Як постачальник мережевих послуг дане об`єднання сприяє обміну інформацією між промисловістю і наукою, між закупниками та постачальниками. BMEnet GmbH, будучи дочірнім підприємством компанії BME, присуджує знак якості за програмне забезпечення: eSourcing, eSourcing / постачальник ІТ-послуг, управління каталогами, електронні системи закупівель, електронні системи розміщення замовлень, управління договорами і керування контентом. Наявність даного знаку якості дозволяє отримати вигоду тепер також і компанії TimoCom - Транспортна Біржа http://www.timocom.com.ua/sec/900110/index.cfm/DYN/umenuaction,911091124422280/ . Андреас Ріхтер, менеджер по продукції компанії BME, говорить наступне про характеристики платформи TC eBid® (http://www.timocom.com.ua/sec/900110/index.cfm/DYN/umenuaction,911091126199188/) : "Платформа на базі інтернет-технологій від компанії TimoCom знижує робочі витрати завдяки високому рівню стандартизації та простого, але в той же час добре продуманого, інтуїтивного інтерфейсу програми для користувача. Крім того, в наявності є обширний і попередньо перевірений каталог постачальників транспортних послуг, який підвищує прозорість ринку. Платформа TC eBid® забезпечує як значну цінову прозорість, так і підтримку ринкових цін в транспортному секторі.”

Знак якості забезпечує конкурентні переваги

Відмінність, якою наділена компанія TimoCom, несе в собі велику вигоду, тому що клієнти найчастіше віддають перевагу перевіреній та сертифікованій продукції. З іншого боку TimoCom може представити своїм клієнтам обґрунтовані докази якості свого програмного забезпечення, так як його контроль базується на основі стандартизованих і об`єктивних критеріїв. Марцель Фрінгс, голова представництва компанії TimoCom, про нагородження говорить наступне: "Ми пишаємося тим, що можемо привести нашим клієнтам докази перевірки якості, а також раді тому, що компанія BME визнала потенціал наших продуктів. Платформа TC eBid® допомагає всім учасникам транспортного сектора оптимізувати процес проведення тендерів на перевезення і спрощує бізнес-процеси між підприємствами транспортної галузі і відправниками вантажів. В кінцевому підсумку, ця платформа забезпечує продуктивність, прозорість комерційної діяльності та економію витрат виробництва."

www.timocom.com.ua






Читайте также...

TimoCom

Визитная карточка.
Добавил: TimoCom
24-02-2011, 17:18:27
Публикация №_490

TimoComЛидер рынка среди транспортных бирж TC Truck&Cargo® является виртуальным рынком обмена данными для перевозчиков и экспедиторов. Здесь, каждый день появляется до 300.000 предложений свободного транспорта и грузов от 85.000 пользователей со всей Европы.
подробнее...

«TC eBid®» – настоящая находка для европейской транспортной и логистической отрасли!

Пресс-релиз.
Добавил: TimoCom
21-02-2011, 19:20:00
Публикация №_452

Kомпания TimoCom Soft- und Hardware GmbH вводит новую программу TC eBid® , которая является платформой для проведения конкурсных торгов, тендеров в области долгосрочных транспортных контрактов.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,034335 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Комерційний Транспорт онлайн-платформа погрузчик объявление Коммерческий Транспорт погрузчики Солис-Авто