Україна приєднується до Міжнародної гостьової програми як «країна-імпортер» на виставці Fruit Attraction 2021






Пресс-релиз.
Україна
Добавил: Дарья Соколова
28-10-2021, 19:53:08
Публикация №_23494

Фото не доступно! Фото не доступно!
Україна приєднується до Міжнародної гостьової програми як «країна-імпортер» на іспанській виставці фруктів і овочів Fruit Attraction 2021. Бразилія також приєднується до цієї програми у спеціальному секторі «Роздріб».
Спільно з ICEX і MAPA, на цей знаковий захід, на якому зустрінуться представники галузі, запросять близько 1200 покупців з більш ніж 80 країн з покриттям їхніх транспортних витрат і витрат на проживання.

Мадрид, 26 липня 2021 року. За сто днів до відкриття виставки Fruit Attraction 2021, коли зайнято 85% території, як порівняти з 2019 роком, цей захід рекламує свою стандартну Міжнародну гостьову програму, розроблену спільно з ICEX і Міністерством сільського господарства, рибальства і продовольства.

Виставка Fruit Attraction, організована IFEMA MADRID і FEPEX, просуває цю програму, щоб дозволити компаніям-учасникам вибирати клієнтів, запрошувати клієнтів або потенційних нових клієнтів з будь-якої країни світу для зміцнення торговельних відносин у ключовий момент для планування кампанії. Виставка Fruit Attraction збільшує кількість запрошених міжнародних учасників: в період з 5 по 7 жовтня в Мадриді зберуться тисячі покупців, керівників відділів роздрібних закупівель, імпортерів і оптовиків з усього світу.

До програми додали категорію «Гостьова країна-імпортер», залучивши в цьому році Бразилію та Україну. Враховуючи все вищезазначене, виставка Fruit Attraction підтримує відносини з ринками цих двох країн в рамках комплексної програми зустрічей за круглим столом, відвідувань ярмарку та В2В-сесій.

П’ятий рік поспіль торгова площадка і професійна соціальна мережа FRUIT ATTRACTION LIVEConnect є місцем проведення форума World Fresh Forum, в рамках якого досліджують можливості бізнесу і комерційні виклики, які існують у країнах, запрошених цього року: Україна, Бразилія, Білорусь і Південна Корея. Організований секретарем департаменту з питань торгівлі, ICEX España Exportación e Inversiones, IFEMA і FEPEX, форум World Fresh Forum відбудеться протягом тижня, починаючи з 6 вересня.

В результаті очікується присутність 1200 покупців з усього світу. Учасниками заходу є переважно спеціалісти у сфері торгівлі — міжнародні компанії, які займаються закупівлями та дистрибуцією з великими можливостями приймати рішення й уповноваженими вести переговори. Ця ініціатива є ефективним інструментом, який дає змогу компаніям найбільш ефективно проводити свій час на виставці та який високо цінується спеціалістами у сфері торгівлі.

Виставка Fruit Attraction, яка відбудеться з 5 по 7 жовтня у виставковому центрі IFEMA MADRID, має надійну підтримку галузі в цьому спеціальному секторі «роздріб».






Опубликовано в таких рубриках:
- Агропром - Бизнес и государство. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,224180 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Україна країна-імпортер Елена Фастова кремниевые удобрения Средство защиты растений Украина