Трактори ЮМЗ.






Статья.
Запчастини до кабіни ЮМЗ
Добавил: Кир Родионович Борисов
25-06-2021, 08:57:27
Публикация №_23439

Трактори ЮМЗ.
Серія ЮМЗ - трактори тягового класу сільськогосподарського універсально-просапного, транспортного та промислового призначення. Конструктори Південного машинобудівного заводу ім. А. М. Макарова створили трактори цієї серії не вибагливими і довговічними, але до всього, зрозуміло, потрібен грамотний і дбайливий підхід в експлуатації.
Запчастини до ЮМЗ.
- Двигун ЮМЗ Д-65. Склад двигунів в серії ЮМЗ не відрізняється від бензинових, але їх головна відмінність в тому, що вони - дизельні і працюють на солярці. Ще одна відмінність дизельних двигунів ЮМЗ від бензинових - це вага і габарити. Через високі навантажень, конструктори Південного машинобудівного заводу ім. А. М. Макарова, зробили клапанні деталі більш потужними
- Коробка передач - важлива частина трансмісії. Сила виробляється двигуном подається через систему трансмісії на провідні колеса. Основна функція полягає в управлінні швидкості і обертовим моментом ведучих коліс. Коробка передач складається більш ніж з сотні запчастин. Грамотна експлуатація ЮМЗ вимагає систематичного техогляду коробки передач і заміну масла.
- Навеска для трактора - головний робочий "інструмент", завдяки якому і відбувається робота в полі. За допомогою знарядь, які до неї кріпляться, трактор оре землю, обробляє сільськогосподарські культури, виробляє посів. Розміщується навески під водійських кабіною і працює в двох режимах: піднятому і робочому. При піднятому режимі трактор виконує тільки транспортну функцію. Варто відзначити, що навеска часто ламається через велике навантаження на осі і вимагає заміни.
Тут перерахована лише мала кількість запчастин тракторів ЮМЗ і трохи розказано про принцип їх роботи. Повний список запчастин можна побачити на сайті: d-zapchast.com.ua, де вже більш детально і детально ви ознайомитеся з ключовими моментами в роботі кожної запчастини і переконайтеся в досконалої системі їх злагодженої роботи. Так само, там буде надана інформація про діагностику і лагодження.

Запчастини до кабіни ЮМЗ.
Кабіна трактора - індивідуальне місце робочого для управління всією машиною. В результаті грамотної і раціональної конструкції кабіни, тракторист менше втомлюється і не втрачає працездатність. Більш того, дане робоче місце повинно бути обладнане за всіма нормами охорони праці. Влітку в кабіні не повинно бути жарко, взимку - холодно, кабіна не повинна протікати в дощ. Комфортність кабіни залежить від наявності грамотної комплектації всіх запчастин починаючи з накладок на педалі і закінчуючи оригінальними ущільнювачі для вікон і дверей ЮМЗ і світловідбивачами.






Опубликовано в таких рубриках:
- Спецтехника. - Промышленность. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,029929 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Запчастини до кабіни ЮМЗ запчастини до юмз камаз купить кран-балку Запчасти для спецтехники агроамбар Запчасти для ЮМЗ