Металопластикові вікна Чернівці, газоблок Чернівці






Статья.
Металопластикові вікна Чернівці
Добавил: Кир Родионович Борисов
27-01-2015, 23:00:43
Публикация №_17724

Металопластикові вікна Чернівці, газоблок Чернівці

У цій невеликій статті описані, можливо, не всі причини запотівання пластикових вікон, але всі ті причини, які описані нище мали своє місце в реальному житті.



Чого ми чекаємо, встановивши пластикові вікна? Металопластикові вікна Чернівці http://stroimaterialy.com.ua/uk/produkciya/metalloplastikovie-okna-i-dveri-c180 (вірніше, їх жителі) встановлюють, щонайменше, для того, щоб пропали протяги, щоб в зимовий час при великих морозах вони не замерзали і нам не доведеться мити їх солоною водою, або збирати намерзлий на них лід. Та всього цього ми очікуємо від установки пластикових вікон.

Але після їх установки з`являються непередбачені проблеми, такі як запотівання скла в холодну пору року. Як говориться вікна починають «плакати».

Причин цьому явищу багато, давайте разом розглянемо причини запотівання пластикових вікон:

Одна з таких причин у вологості повітря в приміщенні. Був проведений завмер вологості повітря в різних кімнатах, перша кімната була провітрена і вологість в ній була набагато менше, ніж у тій кімнаті, якої не провітрювали. Звідси можна зробити висновок, що вологе повітря нагрівається при кімнатній температурі і, стикаючись з холодним склом, починає осідати на ньому у вигляді вологи.

Другою причиною запотівання пластикових вікон, може бути погана вентиляція, тобто погана циркуляція повітря. Скажімо, при приготуванні їжі на газ плиті виділяється велика кількість гарячої пари, який також починає осідати у вигляді вологи на стеклах вікон.

Третин причиною може стати, погана якість установки самих пластикових вікон. Під цим треба розуміти наступне, погане закладення швів між стіною і віконним блоком, погане прилягання гумових ущільнювачів на стулках, погана герметизація самих стекол і погане закладення в місцях їх установки.

Четвертою причиною може стати і такий факт, як погане закладення або розгерметизація сполучних швів бетонних панелей. Було встановлено такий факт, коли через таких недоліків надходив холодне повітря в кімнату і, перемішуючись з теплим повітрям в кімнаті він також починав осідати на стеклах у вигляді вологи.

Щоб уникнути можливого запотівання пластикових вікон багато радять не купувати квартири і будинки, при будівництві яких був використаний газоблок. Чернівці http://stroimaterialy.com.ua/uk/produkciya/gazoblok-c33 також не встановлюють занадто товстих склопакетів, якщо для цього немає необхідності. Якщо ви впевнені, що все перераховане вище до вас не відноситься - ймовірно в ваших вікнах присутній шлюб і ви можете звернутися до виробника.









Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,030639 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Металопластикові вікна Чернівці газоблок. Чернівці ПВХ профиль Стеклопакеты Киев производство алюминиевых конструкций