Красиві і незвичайні моделі взуття






Статья.
моделі взуття
Добавил: Кир Родионович Борисов
20-12-2013, 02:58:34
Публикация №_14395

Красиві і незвичайні моделі взуття
Прекрасне взуття ручної роботи - це вірний супутник людини, який з давніх часів служить засобом захисту для наших ніг. Ще первісні люди обмотували в період заморозків свої замерзлі ноги залишками щільної шкури мамонта. Підв`язували її за допомогою жил, або гнучких гілочок рослин.

Хоч і з тих пір пройшло величезна кількість часу, але людство змогло знайти застосування шкірі і перетворити процес виготовлення взуття на справжнє мистецтво.

За допомогою різних сучасних технологій, майстрам вдалося зробити взуття максимально зручним, красивим і комфортним. Багато дизайнерів подбали про оригінальний і неповторний зовнішній вигляд моделей, які навряд чи придатні для повсякденного носіння, адже найчастіше вони є втіленням фантазії і нестандартного підходу. Безумовно, їх зовнішній вигляд захоплює дух і викликає захват. 

За допомогою даної статті Ви зможете ознайомитися з неповторними і креативними витворами сучасних дизайнерів, які створюють модні туфлі, босоніжки і навіть домашні капці. Переглянути впиклади креативного взуття можна тут http://etnodim.com.ua/ua/ua-vzuttya .

Серед асортименту спортивного взуття своєю незвичністю відзначилися кросівки з пальцями. Виглядають вони досить смішно, проте любителям ходити босяка така пара взуття припаде до душі.

Модний дизайнер Симона Дірінг створила неймовірні туфлі Opel передня частина, яких зроблена як автомобіль. Та, незважаючи на те, що вони привабливі була випущена лише обмежена партія виробів.

Спеціально для любителів природи дизайнери створили чудові еко- шльопанці. За рахунок живої трави ходити в них одне задоволення.

Черевики-штани від творця ДерілванВуввиглядуть дуже незвично за рахунок плавного переходу в штани. Але, на жаль ця новинка ще не надійшла в продаж.

Неймовірно креативні туфлі-орігамі повністю відповідають назві даної техніки, тільки для їх виготовлення дизайнери використовували не папір, а шматки тканини.

Неможливо не згадати і сексуальні туфельки "MiamiViceGunShoes" призначені для небезпечних жінок. Каблук у цієї моделі зроблений у вигляді пістолету, що ідеально підійде для любительок небезпечних пригод.

Домашнє взуття "Рибні тапочки" дуже здивувало своїм зовнішнім виглядом і реалістичним дизайном, що імітує по окрасу і формі рибу.

Оригінальністю і простотою відзначилися босоніжки- блискавки, виконані із звичайних блискавок.

Перераховувати епатажні новинки можна нескінченно, от тільки ходити в такому взутті ризикне далеко не кожна людина. Спеціально для тих, хто бажає відзначитися і при цьому продемонструвати своє прекрасне почуття смаку, фахівці радять звернути увагу на унікальні моделі зі шкіри, декоровані традиційними орнаментами і вишуканою вишивкою. Повірте, носити таке шкіряне взуття одне задоволення.

 

 







Опубликовано в таких рубриках:
- Обувь. - Интернет магазины.
Читайте также...

Александр Рогов прибыл на открытие самого большого магазина ECCO в Европе

Пресс-релиз.
Добавил: b2blogger
03-12-2013, 12:38:43
Публикация №_14071

Александр Рогов прибыл на открытие самого большого магазина ECCO в ЕвропеКомпания ECCO продолжает отмечать свое 20-летие в России. В честь юбилея компании, в Самаре открылся крупнейший флагманский салон сети ECCO в Европе. В новом магазине представлено два зала – один с женской и мужской коллекцией, другой – с детской, в каждом из которых представлена качественная обувь, стильные сумки и трендовые аксессуары.
подробнее...

С любовью к себе или Позаботьтесь о рабочей обуви

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
02-12-2013, 12:08:02
Публикация №_14063

С любовью к себе или Позаботьтесь о рабочей обувиВеликое множество самых разнообразных профессий связано с тем, что на ногах приходиться проводить достаточно много времени ежедневно. Именно от отсюда и ведут начало заболевания ног, которые очень часто встречаются у представителей таких профессий. Чтобы предупредить начало заболевания или добиться лучшего результата в ходе лечения, разработана специальная ортопедическая обувь.

подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,030806 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
моделі взуття ECCO Одесса Самара купить угги