Машина для переможців






Пресс-релиз.
Машина для переможців
Добавил: Александр Трифонов
15-02-2013, 01:58:45
Публикация №_9262

Машина для переможців
Агробудівельний Альянс «АСТРА» представив новий трактор Fendt 936 Vario Power. 12 лютого в Києві відкрилася цьогорічна виставка «Зернові технології».

У перший день виставки на стенді компанії «Астра» була представлена революційний трактор Fendt 936 Vario Power. З часів прем`єри легендарного трактора 926 Vario у 1995 році Серія 900 Vario стала перспективною інноваційною силою в тракторобудуванні класу великих тракторів.

Відвідувачі стенду могли на власні очі переконатися в тому, як розвиваються аграрні технології в Україні, познайомитися і поспілкуватися з провідними українськими та європейськими фахівцями, дізнатися про новинки в галузі та детальні технічні характеристики представленої техніки.

Трактор Fendt 900-ої серії зараз є найпопулярнішим великим трактором в Європі. Новий Fendt 936 Vario Power оснащений потужним двигуном, володіє сучасною технологією для оптимальної економічності, неймовірною тяговою потужністю, а також ергономічний і мобільний. У цій моделі оптимально поєднуються сучасні технології, які забезпечують професійним сільськогосподарським і підрядним підприємствам економічну перевагу.

Fendt - машина для переможців.

Довідкова інформація:

Компанія Агробудівельний альянс "АСТРА" - один з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні. Провідні напрямки діяльності компанії: продаж імпортної сільськогосподарської техніки; гарантійний сервіс та післягарантійне обслуговування сільськогосподарської техніки; продаж запасних частин. Компанія «Астра» успішно працює на ринку 15 років і має ексклюзивні права на продаж тракторів Fendt в Україні. За останні роки компанія «Астра» реалізувала більше 500 тракторів Fendt.

Зернові Технології - найбільший агропромисловий форум, який посідає провідне місце в АПК України як комплекс інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки і транспортування зернових, бобових, круп`яних і олійних культур. У 2013 році на виставці буде широко представлено обладнання для зберігання та переробки зернових і олійних культур, а також нові технології і техніка для вирощування сільськогосподарських культур та багато іншого.






Опубликовано в таких рубриках:
- Агропром - Авто. - Оборудование. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,024282 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Машина для переможців