Статний капітал ДАК «Українські поліметали»






Новость.
ДАК «Українські поліметали»
Добавил: ДАК «Українські поліметали»
05-04-2011, 16:48:14
Публикация №_869



21 червня 2004 року Кабінетом Міністрів України було прийнято Розпорядження № 407-р «Деякі питання підвищення ефективності державного управління у сфері надрокористування», відповідно до п. 3 якого Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення погодитися з пропозицією Мінпромполітики щодо вилучення із статутного фонду ДАК «Українські поліметали» майнових прав на об`єкт інтелектуальної власності - геологічну інформацію за результатами проведення геологознімальних, прогнозно-металогенічних, оцінних і геологорозвідувальних робіт на золоторудних родовищах згідно та передачі прав на зазначену інформацію Держкомприродресурсів.
Проте, геологічна інформація, передана до статутного фонду ДАК «Українські поліметали», зокрема й стосовно Клинцівського та Майського золотовмісних родовищ не була вилучена із статутного фонду ДАК «Українські поліметали». Аніяких актів приймання-передачі чи будь - яких інших документів, що свідчили би про вилучення із статутного фонду або передачу ДАК «Українські поліметали» вищезазначеної геологічної інформації складено не було. Права на зазначену інформацію не були передані Держкомприродресурсів
Таким чином, станом на цей час вся геологічна інформація (зокрема й по Клинцівському та Майському золотовмісним родовищам) не вилучена із статутного фонду ДАК «Українські поліметали».
Тобто, будь - які дії стосовно розпорядження геологічною інформацією повинні були здійснюватися у відповідності до Положення «Про порядок розпорядження геологічною інформацією», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України віл ІЗ червня 1995 р. N 423.






Опубликовано в таких рубриках:
- Бизнес и государство. - Промышленность. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,045282 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
ДАК «Українські поліметали» Компания UFO предприниматели Соколов 1199 гривен для начала собственного бизнеса управление