Як заробити гроші на рекламі?






Статья.
заробіток
Добавил: shkilnyuk
15-03-2011, 14:47:32
Публикация №_665

З розвитком інформаційних технологій, Інтернет став привабливою рекламною площадкою для різноманітних фірм, організацій, підприємців. Існує багато способів розміщення реклами в мережі. Кожен рекламодавець вибирає для себе найбільш ефективний варіант розповсюдження інформації про свій товар чи послуги. Хтось розробляє веб-сайт для своєї фірми, хтось розміщує рекламні банери на інших сайтах, хтось пише про себе на форумах, а хтось користується послугами рекламних бірж, які за певну оплату розповсюджують інформацію про замовника в мережі.
Саме про заробіток на таких біржах піде мова в наступних рядках. Із найбільш привабливих і доступних для користувачів (особливо, для початківців) являються рекламні біржі TAK.RU http://tak.ru/partner.php?id=563863   і WMLINK.RU (http://wmlink.ru/index.php?ref=170868) . Вони схожі за принципом роботи. На цих сервісах проста реєстрація, можна заробляти, не маючи свого сайту, відсутність обмежень щодо відвідуваності сайтів, партнерська програма, моментальні виплати. Реєструйтесь і починайте заробляти гроші!
На кожному із зазначених сайтів є детальні інструкції щодо принципів співпраці з ними. Якщо Вас не цікавить заробіток на рекламі, а Вам потрібно прорекламувати свій товар, послугу чи сайт, то на цих сервісах ви знайдете максимально ефективний і доступний варіант розширення свого бізнесу. Ви самостійно можене вибрати вартість одного переходу на Ваше посилання. Чим вищу ціну за клік Ви встановите, тим частіше буде відображатися Ваша реклама і на вищих позиціях у списку посилань.

Я сама користуюсь їхніми послугами і задоволення від співпраці надихнуло мене на написання цієї статті.






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,044390 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
заробіток реклама интернет-трейдинг E-polis интернет трейдинг