Засіб від нудьги по-українськи






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Тина
27-03-2012, 01:24:32
Публикация №_5032

Засіб від нудьги по-українськи
Кожна людина задає собі питання про щастя... Щастя - що це? З чого воно складається? Як його знайти? У пошуках відповідей на ці питання люди відправляються в далекі й дивні країни, відвідують стародавні пам`ятники минулих цивілізацій, прагнуть пройтися по дорогах, пам`ятають кроки великих героїв.
Правда, ніхто не може дати гарантію, що відвідування, наприклад, загубленого в лісах Камбоджі міста тисячі храмів Ангкор Ват неодмінно зробить людину щасливою. Та й приємне байдикування на березі Індійського океану з розпиванням соків тропічних плодів, найчастіше, дає лише секундний відблиск заповітного щастя...

Коли у вас, абсолютно несподівано, з`явиться можливість вирватися з сірого та порядком вже набридлого міста з його вічними пробками, шумом і біганиною, погоджуйтеся не роздумуючи. Туристичний комплекс «Едельвейс» знаходиться в серці дивовижних гір Карпат.
Якщо літній відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ може запропонувати і дивовижні за колоритом кінні прогулянки, і захоплюючі подорожі на квадроциклах, і просто спокійний і розмірений відпочинок в санаторії «Едельвейс» з необмеженим споживанням мінеральних вод, то зимовий відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ - це, перш за все, сезон відчайдушних, але веселих людей в яскравому одязі - лижників і сноубордистів, хоча відпочинок взимку в нашому комплексі не обмежується лише гірськолижним відпочинком.

Завжди знайдуться люди, для яких гори будуть не просто величним пейзажем, красивою картинкою на екрані монітора і навіть не метою, а засобом, за допомогою якого можна зробити своє життя цікавішим, гостріше і яскравіше.

- Секундочку, - задумаєтеся ви, повернувшись з намальованих ожилим уявою синіх Карпат. - Лижники, сноубордисти і засніжені траси - це, безумовно, чудово, але я ж ніколи...
- Ну нічого, тут ви зможете навчитися! - Відповімо ми вам. - Заодно і дізнаєтеся, що таке щастя!
І ви знову задумаєтеся на секунду. Може, і справді воно там - між високих смерек або в затишному ресторанчику національному в холі корпусу? А раптом!






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,051455 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Отдых в Карелии туризм