Чарівні Карпати






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Тина
27-03-2012, 01:33:25
Публикация №_5033

Чарівні Карпати
Тому, хто хоч раз побував у цих чарівних місцях, слова - відпочинок в Карпатах в Україну - говорять багато про що. Природа щедро обдарувала цей дивовижний край. Радують око зелені схили гір, порослі буковими і смерековими лісами, розкішні полонини, сині гірські озера і дзвінкі водоспади, швидкі гірські річки з крижаної прозорою водою.
А цілющі мінеральні джерела, грибні галявини, зарослі малини, ожини та чорниці - це теж благословенні Карпати, де влітку повітря пахне різнотрав`ям з альпійських лугів, а взимку сніжної свіжістю.

Відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ прекрасний у будь-який час року. Взимку сюди стікаються любителі гірських лиж, яких з кожним роком стає все більше. Зараз зимовий відпочинок в Карпатах, ціни на який нижче європейських, популярний у зарубіжних туристів. І це легко пояснити. Місця красиві, та й відпочинок в Карпатах з кожним роком стає більш комфортним. За останні кілька років тут з`явилися відмінні гірськолижні траси, облаштовані нітрохи не гірше, ніж на австрійських та італійських курортах. Сьогодні слова «відпочинок Карпати України» означають не тільки можливість покататися на лижах. Діапазон цих слів набагато ширше. Відпочинок в Карпатах сьогодні - це і затишні готелі, і смачна домашня їжа, і розваги.
У цих краях панує справжній будівельний бум. Приватні готелі, комфортабельні вілли з набором усіх необхідні благ цивілізації, до яких звик сучасний досвідчений турист, ростуть як гриби після дощу. Всі ці споруди дуже яскраві і оригінальні, адже місцеві жителі завжди славилися своїм умінням надавати житлу національний колорит. А приватний відпочинок в Карпатах (http://shale-flery.com.ua/uk/) має свої привабливі сторони. Саме таким чином туристи можуть пізнати справжнє гостинність місцевих жителів і особливості гуцульського побуту.
Раніше поїздка в ці місця асоціювалася зі словами - Карпати відпочинок взимку. В останні роки відбулися кардинальні зміни. В даний час можна з повною впевненістю сказати, що відпочинок в Карпатах 2010 - це релакс круглий рік. Для цього створені всі умови. Тут чимало прекрасних санаторіїв і пансіонатів, і всі вони працюють цілий рік. Закарпатські оздоровниці обладнані найсучаснішою апаратурою, а висока кваліфікація місцевих лікарів дозволяє отримати повноцінне лікування, яке доповнюють всілякі спа-процедури на основі місцевих мінеральних вод. Так що відпочинок в Карпатах 2010 - це не просто релакс, але і якісне лікування. До слова, його рівень давно оцінили туристи з Європи.
Поїздка в гори влітку доставить не менше задоволення, ніж зимовий відпочинок в Карпатах. Походи по самих мальовничих місцях з відвідуванням найбільш колоритних містечок і селищ, включаючи знамениті Яремче, Косова, Коломиї, дозволять краще дізнатися історію цього краю. Любителям екстриму, напевно припадуть до душі поїздки по бездоріжжю в стилі джип-сафарі, а також рафтинг по швидким карпатським річкам, кінні прогулянки по гірських стежках. Незабутні враження гарантовані!
Сучасна інфраструктура, що склалася в регіоні, дозволяє і зимовий відпочинок в Карпатах, і літні екскурсійні тури провести на гідному рівні. При цьому пропонуються тури на будь-який гаманець. Поїздка в Карпати - відпочинок, ціни на який варіюються. Це прямо залежить від сезону і місця проживання. Тут є маса недорогих приватних готелів, які пропонують гостям цілком прийнятні розцінки на свої послуги. Найдорожче коштують тури Карпати - відпочинок взимку. Ціни набагато вище, ніж, приміром, в осінній період. По-перше, більше відпочиваючих, відповідно, зростає вартість житла, по-друге, в цей період дорожчають всі послуги. І, тим не менш, на зимовий відпочинок в Карпатах ціни туроператори виставляють цілком адекватні. А тим, хто хоче заощадити, можна знайти відповідний варіант самостійно.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,043481 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Отдых в Карелии туризм отдых в Трускавце