Літній відпочинок в Карпатах






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Катя
21-03-2012, 17:14:11
Публикация №_4952

Літній відпочинок в Карпатах Фото не доступно!
Теплі сонячні промені, чисте повітря, наповнене запахом хвої і співом птахів – Карпати влітку особливо прекрасні. Приїхати в гори влітку – прекрасна можливість відпочити в одному з найпрекрасніших куточків країни. З друзями, рідними чи здійснивши мандрівку самостійно – незабутній відпочинок гарантований в будь-якому випадку.
Не зважаючи на те, що відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ можливий у будь-яку пору року, саме влітку сюди приїздить більша частина відвідувачів. Сплави бурхливими гірськими річками, екскурсії, лікувальний відпочинок та багато інших цікавих способів відпочити та насолодитися красою гір – серед такого різноманіття варіантів кожен зможе обрати той, який якнайкраще відповідатиме його інтересам. А якщо додати до списку ще й величезну кількість місць, де можна проживати з комфортом, і приємне обслуговування, тоді подорож стане просто незабутньою і залишить в пам’яті багато приємних спогадів.
Та літній відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ – це не лише прогулянки та лікування. Влітку у горах відбувається декілька масштабних етно-фестивалів, на яких варто побувати кожному. Автентична карпатська музика, можливість познайомитись з гірськими традиціями та звичаями, спробувати страви місцевої кухні – ось чому фестивальний відпочинок у Карпатах користується такою популярністю. Фестивалі відвідує не лише молодь, але й старше покоління і цілі сім’ї з дітьми. Побувати на фестивалі може кожен, хто прагне поринути у атмосферу гір і дізнатись про життя у Карпатах, і просто добре провести час на природі.
Літній відпочинок у Карпатах полюбляють і прихильники екстремального відпочинку. Сюди приїжджають, щоб випробувати свої сили люди не тільки зі всіх куточків країни, але й інших країн. Сплав на байдарках гірськими потоками, відомими своєю непередбачуваністю, перехід довгими маршрутами – кожне з цих занять здатне підвищити адреналін в крові туриста, і допомогти йому перевірити свої здібності, силу волі та витривалість. Таке проведення часу у горах обирають лише найсміливіші люди, з хорошою фізичною підготовкою, для яких традиційний і спокійний відпочинок є просто нудним.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,051952 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Отдых в Карелии туризм